search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 15:21
MENU CLOSE

Επίδειξη Dior: Την Πέμπτη το μεγάλο ντεφιλέ στο Καλλιμάρμαρο

16.06.2021 18:29
kallimarmaro-new

Μόλις ο οίκος Dior ανακοίνωσε το ντεφιλέ του στο Καλλιμάρμαρο, πλήθος κόσμου θέλησε να προμηθευτεί το τυχερό χαρτάκι, την πρόσκληση για να μπει να την παρακολουθήσει. Σαρλίζ Θερόν, Μπριζίτ Μακρόν, Μπερνάρ Αρνό, Ναταλία Βοντιάνοβα είναι κάποιες από τις διασημότητες που φημoλογείται ότι θα παρευρεθούν στην επίδειξη αυτή.


Η επίδειξη θα ξεκινήσει αύριο στις 9 το βράδυ και σύμφωνα με τον οίκο, προτεραιότητα να την παρακολουθήσουν θα έχουν οι σταθεροί πελάτες του Οίκου ανα τον κόσμο και ύστερα όλοι οι άλλοι. Πάντως ακόμη τα ονόματα που θα παρευρεθούν δεν έχουν γίνει γνωστά.


Πάντως όλα είναι έτοιμα στο Καλλιμάρμαρο για να φιλοξενήσει το ντεφιλέ. Ο φωτισμός έχει διπλοελεγχθεί, τα λάβαρα έχουν τοποθετηθεί και πλέον τα φώτα της παγκόσμιας βιομηχανίας μόδας έχουν στραφεί στην καρδιά της Αθήνας.

Το «Dior Celebrates Greece» είναι το πρότζεκτ με το οποίο αποφάσισε ο γαλλικός οίκος μόδας να εντρυφήσει στην ελληνική ιστορία, την ελληνική ιστορία του ενδύματος και τον ελληνικό πολιτισμό, με έναν τρόπο που εμπλέκει με μαεστρία τον πολιτισμό, την τέχνη και τη μόδα. Τίτλος της συλλογής «Mother Goddesses» που σημαίνει η «μητέρα Θεά»

Το πρωί έφτασε στη χώρα μας η καλλιτεχνική διευθύντρια του οικου Dior Μαρία Γκράτσια Κιούρι η οποία εδώ και μια εβδομάδα ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, ελληνικά γλυπτά και αρχαιότητες.
Η κ. Κιουρι πήγε αμέσως στο μουσείο Κυκλαδικής τέχνης όπου και ξεναγήθηκε από τον διευθυντή του Μουσείου καθηγητή αρχαιολογίας Νίκο Σταμπολίδη (ο οποίος από το φθινόπωρο αναλαμβάνει διευθυντής στο Μουσείο της Ακρόπολης) και την διοικητική διευθύντρια του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης Ευγενία Χριστοδουλάκου.

Η τυχαία συνάντηση Τσίπρα – Μενδώνη στην Ακρόπολη

Φωτογραφίσεις σε Ακρόπολη, Ηρώδειο και Σούνιο θα κάνει ο Dior – Θετική εισήγηση του ΚΑΣ (Photos)

Cruise 2021: Ιταλική παράδοση και φινέτσα στο show του οίκου Dior (Video/Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 15:20