search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 21:19
MENU CLOSE

Η τρυφερή φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη με δύο κοριτσάκια στην Τήνο (Photo)

20.06.2021 14:28
Tinos_new
Τα κοριτσάκια είδαν τον πρωθυπουργό στην παραλία Μπάλος της Τήνου και του ζήτησαν να βγάλουν μια σέλφι.

Στην Τήνο βρέθηκε για το Σαββατοκύριακο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και δεν έχασε την ευκαιρία για μια βουτιά στην παραλία Μπάλος.

Ο πρωθυπουργός μίλησε με πολλούς από τους λουόμενους που ήταν εκεί και δέχτηκε με μεγάλη χαρά να φωτογραφηθεί με δύο μικρά κοριτσάκια που του ζήτησαν να έχουν μια «σέλφι» μαζί του.

Ημέρα του πατέρα σήμερα και με δεδομένο πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα παιδιά, δεν υπήρχε περίπτωση να αρνηθεί στα κοριτσάκια, που στη συνέχεια ανέβασαν τη φωτογραφία στο Instagram.

Ο πρωθυπουργός θα αναχωρήσει το απόγευμα από την Τήνο για την Αθήνα, καθώς αύριο το πρωί θα πάει στην Αίγυπτο στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης, όπου στο Κάιρο θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο Σίσι, ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί στην Αλεξάνδρεια όπου θα έχει συνάντηση με τον Πατριάρχη Θεόδωρο Β’.

«Ενοχλημένος» ο Τσαβούσογλου: Να σταματήσει η Ελλάδα τα προκλητικά και προβοκατόρικα βήματα – Τι είπε για Δένδια

Γλυκά Νερά – Συγκλονίζει η μητέρα της Τοπαλούδη: «Είναι δυνατόν τον φονιά της μάνας σου να τον θέλεις για πατέρα;» (Video)

Ηλεία: Πυρκαγιά σε δασική έκταση κοντά στην Κυανή Ακτή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 21:18