search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 11:24
MENU CLOSE

Τζάστιν Μπίμπερ: Με κουστούμι και… αθλητικά παπούτσια συνάντησε Μακρόν και Μπριζίτ στο Ελιζέ! (Photos)

22.06.2021 11:49
mpimper-makron-new

Συνάντηση με τον με τον Εμανουέλ Μακρόν και την Μπριζίτ στο Μέγαρο Ελιζέ στο Παρίσι είχε ο Τζάστιν Μπίμπερ ο οποίος έγινε δεκτός με τη σύζυγό του, Χέιλι Μπίμπερ.

Σύμφωνα με την Daily Mail, μάλιστα, πρόκειται για μια συνάντηση που ζήτησε ο Τζάστιν Μπίμπερ με αφορμή το ταξίδι του στο Παρίσι, προκειμένου να μιλήσουν για «θέματα που αφορούν τη νεολαία».

Όπως σημειώνει η βρετανική εφημερίδα, η συνάντηση αυτή φαίνεται να αιφνιδίασε τα γαλλικά πρακτορεία, παρά το γεγονός ότι πραγματοποιήθηκε την Ημέρα της Μουσικής (Fête de la musique) στη Γαλλία.

Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, βλέπουμε τον Μπίμπερ και τη σύζυγό του να καταφθάνουν στο Ελιζέ και να χαιρετούν το προεδρικό ζεύγος φορώντας μάσκες. Στη συνέχεια, αφού έβγαλαν τις μάσκες τους, κάθισαν στους καναπέδες να συνομιλήσουν, κρατώντας αποστάσεις λόγω του πρωτοκόλλου για τον κορωνοϊό.

Μάλιστα, ο Καναδός τραγουδιστής πόσταρε μια φωτογραφία όπου ποζάρει με την Χέιλι και το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας στον προσωπικό του λογαριασμό του στο Instagram.

Όπως θα παρατηρήσετε, ο 27χρονος ποπ σταρ έβαλε μεν κοστούμι -όπως απαιτεί η περίσταση- ωστόσο, φρόντισε να διατηρήσει το προσωπικό του στιλ, επιλέγοντας γαλάζια αθλητικά παπούτσια, όπως και μια αλυσίδα που διακίνουμε μέσα από το ανοιχτό πουκάμισο.

Από την άλλη, ο Μακρόν εμφανίζεται να φοράει ένα κομψό γκρι κοστούμι, ενώ η 68χρονη Μπριζίτ -γνωστή για τις κομψές στυλιστικές επιλογές της, προτίμησε ένα λευκό κομψό σύνολο. Όσο για την 24χρονη Χέιλι πόζαρε χαμογελαστή, φορώντας ένα πιο… ανάλαφρο φόρεμα σε σκούρα μπεζ απόχρωση.

Σκάνδαλο Στρος Καν: «Είμαι αφελής κι αυτός καλός πολιτικός, ήξερε πώς να με πείθει», δηλώνει η πρώην σύζυγός του

Γαλλία: Η συγκλονιστική ιστορία της Βαλερί Μπακό – Δικάζεται για τον φόνο του βασανιστή της

Νέα δέσμη κυρώσεων κατά της Μόσχας ετοιμάζει η Ουάσιγκτον για τον Αλεξέι Ναβάλνι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 11:22