search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 01:17
MENU CLOSE

Χρήστος Παππάς: Ποινική δίωξη για την νεοναζί Ουκρανή που τον έκρυβε στο σπίτι της

02.07.2021 15:32
xristos_pappas-new

Ποινική δίωξη για υπόθαλψη εγκληματία ασκήθηκε από τον εισαγγελέα στην 52χρονη Ουκρανή στο σπίτι της οποίας συνελήφθη ο Χρήστος Παππάς. Η κατηγορούμενη οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο για να δικαστεί.


Η 52χρονη Ουκρανή είναι ομοϊδεάτισσα του νεοναζί υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά και είχε ενεργό δράση στο χώρο των νεοναζί. Ήταν μάλιστα υποψήφια με τον συνδυασμό του Ηλία Κασιδιάρη στις τελευταίες δημοτικές εκλογές.


Όπως είπε ο συνήγορος του υπαρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης, Περικλής Σταυριανάκης ο πελάτης του γνώριζε την Ουκρανή «Περίπου ένα χρόνο και όχι παραπάνω». Η Ουκρανή απέκτησε την Ελληνική Ιθαγένεια πριν από 6 χρόνια.


Όπως αναφέρουν πληροφορίες η αστυνομία είχε κλείσει τον κλοιό γύρω από το σπίτι στου Ζωγράφου και οι αστυνομικοί χρειάστηκε να ψάξουν και στα σκουπίδια για να εντοπίσουν στοιχεία τα οποία αποδείκνυαν ότι ο Παππάς βρισκόταν όντως εκεί.

Διαβάστε επίσης:

Στον εισαγγελέα ο Χρήστος Παππάς – Τι είπε στους αστυνομικούς την ώρα της σύλληψης (Videos)

ΣΥΡΙΖΑ για σύλληψη Παππά: Δεν αναιρεί τις βαρύτατες ευθύνες της κυβέρνησης

Εδώ κρυβόταν ο Χρήστος Παππάς (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 01:14