search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:39
MENU CLOSE

Ποιος κερδίζει εκλογές;

08.07.2021 07:30

Από τη μία, υπάρχει από απαισιοδοξία έως επιφύλαξη για τα περισσότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα -σύμφωνα με την χθεσινή δημοσκόπηση του ΣΚΑΙ– από την άλλη, η κυβέρνηση παίρνει υψηλά ποσοστά αποδοτικότητας, σε σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ, στην αντιμετώπισή τους.

Βέβαια, αν γίνουν εκλογές -πρόωρες, η μη- μην περιμένετε τα 14άρια και τα 15άρια των δημοσκοπήσεων. Ο Κάλχας προβλέπει μονοψήφια διαφορά, αν τα πράγματα βέβαια πάνε έτσι. Τώρα, ποιος θα είναι πρώτος, μην το γράψω… μαντέψτε το εσείς.

Έρχεται ο 6ος στόλος

Αρκετά πάνω από τα υπολογιζόμενα τιμήματα του διαγωνισμού, κατέληξαν τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά στον εφοπλιστή Γιώργο Προκοπίου. Για την εξέλιξη του διαγωνισμού είχαν δείξει ζωηρό ενδιαφέρον οι Αμερικάνοι. Και γι’ αυτό ο Αμερικανός πρέσβης Τζέφρι Πάιατ, επέδειξε μεγάλη κινητικότητα, από δεξίωση σε δεξίωση και από κρουαζιέρα σε κρουαζιέρα. Μένει να δούμε εάν οι Αμερικάνοι φέρουν τον 6ο στόλο για επισκευή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50