search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:13
MENU CLOSE

Κατασκηνώσεις: Με αυστηρότερα μέτρα η είσοδος και παραμονή των παιδιών

15.07.2021 13:22
kataskinosi_new

Πιο αυστηρά μέτρα για την είσοδο και την παραμονή των παιδιών στις κατασκηνώσεις εισηγείται η Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων η οποία συνεδριάζει σήμερα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αυστηριοποίηση των ελέγχων γίνεται μετά τα δεκάδες κρούσματα κορωνοϊού που έχουν καταγραφεί  σε πολλές παιδικές κατασκηνώσεις σε όλη την χώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Επιτροπή θα εισηγηθεί την είσοδο σε κατασκηνώσεις μόνο με αρνητικό αποτέλεσμα PCR ή Rapid τεστ και όχι με self test που ισχύει σήμερα, ενώ κατά την παραμονή των κατασκηνωτών θα διενεργούνται τακτικοί έλεγχοι.

Πιθανόν είναι να υπάρχει δέσμευση για διενέργεια self test ανά τακτά χρονικά διαστήματα, εξασφαλίζοντας με τον τρόπο αυτό τον πλήρη έλεγχο.

Στο τραπέζι βρίσκονται επίσης και άλλα μέτρα, προκειμένου το καλοκαίρι να κυλήσει όσο το δυνατόν πιο ήρεμα και τα παιδιά να απολαύσουν στιγμές ηρεμίας.

Διαβάστε επίσης

Δημόσιοι υπάλληλοι: Πειθαρχικό συμβούλιο για τους ανεμβολίαστους, προανήγγειλε ο Βορίδης

Συνελήφθη ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Μιχάλης Αρβανίτης

Νέα μέτρα: Τι αλλάζει από αύριο σε εστιάση και ψυχαγωγία – Τι ισχύει για WC και POS

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:12