search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 22:24
MENU CLOSE

Εκνευρισμός Κικίλια για τον Πλακιωτάκη και τους ελέγχους στα πλοία

20.07.2021 08:49
ploia_new

Νέα ενδοκυβερνητική κόντρα παρουσιάζεται τις τελευταίες ώρες με αφορμή τους ελέγχους που γινόντουσαν κατά την επιβίβαση των πλοίων.

Η απόφαση του υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας, Γιάννη Πλακιωτάκη να αναθέσει στο Λιμενικό τον έλεγχο των πιστοποιητικών των επιβατών στα λιμάνια έφερε αυστηρότερους ελέγχους, αλλά και 2.500 ταξιδιώτες που αποδείχθηκε ότι είχαν πάει στα λιμάνια ποντάροντας ότι… θα περάσουν χωρίς έλεγχο.

Μάλιστα, ο Πλακιωτάκης, με δηλώσεις του υπογράμμισε ότι πριν λάβει την απόφαση να επιφορτίσει το Λιμενικό με αυτή την αρμοδιότητα, οι έλεγχοι ήταν πλημμελείς και τα υγειονομικά πρωτόκολλα στις ακτοπλοϊκές μετακινήσεις επ’ ουδενί τηρούνταν.

Και, μπορεί αυτό να φαίνεται, εκ πρώτης όψεως, ως «σπόντα» για τους εργαζομένους των ακτοπλοϊκών εταιρειών, όμως στην πραγματικότητα τα «καρφιά» φτάνουν ως την οδό Αριστοτέλους και το υπουργείο Υγείας, που ως τώρα έχει παραμείνει αμέτοχο στην όλη διαδικασία.

Άλλωστε, σύμφωνα με το matrix24 στο επιτελείο του Βασίλη Κικίλια δεν είδαν με καθόλου καλό μάτι τις συγκεκριμένες δηλώσεις του Γιάννη Πλακιωτάκη, καθώς κατάλαβαν ότι τα «σκάγια» δεν… πήραν μόνο τις ακτοπλοϊκές εταιρείες.

Διαβάστε επίσης:

Επέτειος Αποκατάστασης της Δημοκρατίας: Μάγδα Φύσσα, Μπεκατώρου, Σπανούλης στους καλεσμένους της Προέδρου της Δημοκρατίας

Ο Μπογδάνος πάει στη Βουλή την «ισλαμική αστυνομία» στην Αθήνα

Ανεξάρτητοι Έλληνες: Στελέχη που δεν πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ «φλερτάρουν» με τη Νέα Δημοκρατία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 22:16