ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 08:39
MENU CLOSE

Γεννηματά: Θα διπλασιάσω τα ποσοστά του ΚΙΝΑΛ - Δεν θα γίνω ορντινάτζα κανενός (Video)

22.07.2021 11:34

Την πολιτική της πρόταση της στην κούρσα για την εκλογή ηγεσίας στο Κίνημα Αλλαγής δίνει η Φώφη Γεννηματά σε συνέντευξή της στην Όλγα Τρέμη.

Μιλώντας στο newsbomb.gr η Φώφη Γεννηματά αφήνει αιχμές για τους χειρισμούς της κυβέρνησης στα ελληνοτουρκικά, δηλώνει ότι η Ελλάδα πρέπει να ασκήσει ακόμη και ευρωπαϊκό βέτο μετά την εξαγγελία Ερντογάν για μερικό άνοιγμα της Αμμοχώστου, ενώ ζητά και κρατική παρέμβαση στις τράπεζες προκειμένου να αποκτήσουν πρόσβαση στη ρευστότητα οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Παράλληλα, η Φώφη Γεννηματά απαντά στο δίλημμα που τίθεται «ΚΙΝΑΛ ή ΠΑΣΟΚ;». «Είμαι πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και τα δικά μου συναισθήματα για το ΠΑΣΟΚ δεν είναι για πούλημα», αναφέρει μεταξύ άλλων. Ταυτόχρονα, κάνει λόγο για «παιχνίδια που παίζονται γύρω από το ΠΑΣΟΚ» και δηλώνει ότι το δικό της τρίπτυχο είναι «πολιτική ενότητα – αυτόνομη πορεία – προοδευτική ταυτότητα».

Για τα σενάρια μετεκλογικής συνεργασίας του ΚΙΝΑΛ με τη ΝΔ δηλώνει ότι τη βρίσκουν «απόλυτα αντίθετη», χαρακτηρίζει αυτή την προοπτική «καταστροφική για την παράταξη», και τονίζει: «Όλοι γνωρίζουν ότι δεν πρόκειται να γίνω ορντινάτζα κανενός».

Στο ερώτημα εάν υπάρχει έδαφος συνεργασίας του ΚΙΝΑΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ απαντά ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πληροί αυτή την στιγμή τις προϋποθέσεις μιας προοδευτικής δύναμης» και επισημαίνει ότι «δεν έχει κάνει καμία αυτοκριτική και καμία αλλαγή».

«Τσίπρας και Μητσοτάκης δοκιμάστηκαν, κρίθηκαν από τον τρόπο που διακυβέρνησαν και ο ελληνικός λαός θα πρέπει να απαλλαγεί και από το ΣΥΡΙΖΑ και από το γαλάζιο ΣΥΡΙΖΑ, να απεγκλωβιστεί από αυτές τις δυο σκουριασμένες άγκυρες, γιατί τον κρατάνε καθηλωμένο σε λιμνάζοντα νερά», είπε η κ. Γεννηματά

Διαβάστε επίσης:

ΚΙΝΑΛ: Οι δημοσκοπήσεις και οι συμμαχίες πριν τις εσωκομματικές εκλογές – Η μάχη των υποψηφίων

Αντιεμβολιαστές και ακροδεξιοί διαδηλώνουν ενώ τα νοσοκομεία γεμίζουν και πάλι

Κορωνοϊός: Ο ΕΜΑ άρχισε την αξιολόγηση του εμβολίου της Sanofi-GSK

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 08:38
Exit mobile version