ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 01:13
MENU CLOSE

Πελώνη: Κανένα νέο μέτρο σε νησί στην παρούσα φάση - Σταθεροποιείται η κατάσταση στη Μύκονο

22.07.2021 13:45

Δεν είναι πιθανή στην παρούσα φάση η επιβολή νέων περιορισμών σε κάποιο άλλο νησί, πέραν της Μυκόνου, σύμφωνα με την κυβερνητική εκπρόσωπο Αριστοτελία Πελώνη.

Παράλληλα, επανέλαβε ότι είναι σημαντική η τήρηση μέτρων προφύλαξης, όπως η χρήση μάσκας και κάλεσε τους πολίτες να σπεύσουν να εμβολιαστούν

Η Αριστοτελία Πελώνη δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην Μύκονο κατηγορώντας τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για καταστροφολογία.

«Στη Μύκονο δεν υπάρχει, ούτε επιβλήθηκε lockdown, να είναι πιο προσεκτικός να μη δυσφημεί τη χώρα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με όσους αντιδρούν στους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, η κυβερνητική εκπρόσωπος σημείωσε ότι η κυβέρνηση θα συνεχίζει να προσπαθεί να πείσει και τον πλέον δύσπιστο να εμβολιαστεί, αναγνωρίζοντας ότι μια μερίδα τους δεν θα προστρέξει στον εμβολιασμό. 

«Ο πρωθυπουργός απηύθυνε έκκληση στους εκπαιδευτικούς να εμβολιαστούν, είναι μια πολύ σημαντική κατηγορία πηγαίνει καλά ο εμβολιασμός τους είναι περίπου στο 74% προσβλέπουμε κι ελπίζουμε ότι θα ανέβουν  κι άλλο τα ποσοστά θέλουμε ανοιχτά σχολεία με ασφάλεια» τόνισε η Α. Πελώνη

«Ήδη, πάνω από 5.520.000 συμπολίτες μας έχουν κάνει τουλάχιστον την πρώτη δόση και 4.730.000 έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους», συμπλήρωσε.

Ανέφερε τέλος ότι είναι θετικό το γεγονός ότι τις τελευταίες εβδομάδες διαπιστώνεται αύξηση στο ρυθμό των ραντεβού που κλείνονται από τους νέους και το γεγονός ότι συμπολίτες μας που ήταν επιφυλακτικοί αναθεωρούν τη στάση τους και προσέρχονται στα εμβολιαστικά κέντρα.

Διαβάστε επίσης:

Φολέγανδρος: Τη χτύπησε, την έσυρε στα βράχια και την πέταξε στη θάλασσα – Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση

Άντζελα Γκερέκου: Οι συγκινητικές αναρτήσεις μετά την κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου (Photos)

Λίτσα Πατέρα για Καρολάιν: Παντού θα είχε την ίδια κατάληξη γιατί ειχε πολύ «χτυπημένη» Αφροδίτη! (video)

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 01:13
Exit mobile version