search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:01
MENU CLOSE

Δημήτρης Πιατάς: «Πώς θα αναλάβουν οι ανεμβολίαστοι την ευθύνη που έχουν προς τον συνάνθρωπο τους;»

25.07.2021 11:55
dimitris_piatas

Για τον διχασμό που έχει δημιουργηθεί μεταξύ εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων, και όχι μόνο, μίλησε ο Δημήτρης Πιατάς στο περιοδικό «ENJOY» της «Κυριακάτικης Δημοκρατίας».

«Ελπίζω να χτιστεί το περίφημο τείχος ανοσίας και οι συμπολίτες μου να πάνε να εμβολιαστούν. Γιατί βρίσκετε εσείς κάποια άλλη εναλλακτική λύση πέρα από το εμβόλιο; Το εμβόλιο είναι μονόδρομος. Και αυτοί που σκέφτονται να μην εμβολιαστούν πώς θα προφυλαχθούν; Θα απομονωθούν; Ακόμη και στο Άγιον Όρος κόλλησαν κορωνοϊό και ασθένησαν βαριά», ανέφερε.

«Δεν δέχονται το εμβόλιο για χι, ψι λόγους, καλά κάνουν, ελευθερία έχουμε, τι θα κάνουν, πώς θα αναλάβουν την ευθύνη που έχουν προς τον συνάνθρωπο τους για να τον προστατέψουν; Οι εμβολιασμένοι θα κάνουν το εμβόλιο, οι άλλοι τι θα κάνουν, πώς θα δείξουν τη συλλογική τους ευθύνη απέναντι σε αυτούς που αγαπάνε, φίλους, γονείς, συναδέλφους;», αναρωτήθηκε ο Δημήτρης Πιατάς.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: Στην Εντατική του «Σωτηρία» ο Στάθης Αγγελόπουλος

Στέλιος Μάινας: Μονόδρομος ο εμβολιασμός – Έχασα δικούς μου ανθρώπους από κορωνοϊό

Τόλης Βοσκόπουλος: Η ανάρτηση της Άντζελας Γκερέκου για τα έξοδα της κηδείας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:44