search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:02
MENU CLOSE

Στέλιος Μάινας: Μονόδρομος ο εμβολιασμός – Έχασα δικούς μου ανθρώπους από κορωνοϊό

24.07.2021 17:45
stelios_mainas

Σαφή θέση υπέρ του εμβολιασμού για τον κορωνοϊό παίρνει ο Στέλιος Μάινας.

Μιλώντας στο Secret των Παραπολιτικών, ο σπουδαίος ηθοποιός ανέφερε: «Θα πάμε περιοδεία με τον «Κήπο» για δεύτερη χρονιά. Αλλά αυτό το καλοκαίρι θα είναι δύσκολο για όλους. Πέρυσι δεν ξέραμε πώς να αντιμετωπίσουμε τη λαίλαπα αυτή. Φέτος όμως ξέρουμε ότι είναι μονόδρομος. Και ο μονόδρομος είναι ο εμβολιασμός. Έκανα το εμβόλιο συμβάλλοντας κι εγώ στο μήνυμα ότι ο εμβολιασμός είναι μια πράξη κοινωνικής ευθύνης προς τον συνάνθρωπο».

«Εγώ δυστυχώς έχασα από κορωνοϊό κάποιους δικούς μου ανθρώπους. Η δεύτερη δόση του εμβολίου με πείραξε αρκετά, καθώς είχα ρίγη και δύσπνοια. Και τότε κατάλαβα τι σημαίνει να έχεις κορωνοϊό και να πεθαίνεις φρικτά από έναν τέτοιο θάνατο. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον κορωνοϊό όλοι μαζί σαν μια ασύμμετρη απειλή για την ανθρωπότητα, όπως έναν παγκόσμιο πόλεμο», τόνισε και κατέληξε: «Είμαι απόλυτα σύμφωνος με το μέτρο να μπαίνουν στα κλειστά θέατρα μόνο εμβολιασμένοι θεατές».

Διαβάστε επίσης:

«1821 – Η Επιθεώρηση» των Δημήτρη Καραντζά και Φοίβου Δεληβοριά

Ένα νησί, πέντε πελάγη

Το φεστιβάλ που έγινε θεσμός επιστρέφει!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:01