search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:58
MENU CLOSE

Τόλης Βοσκόπουλος: Η ανάρτηση της Άντζελας Γκερέκου για τα έξοδα της κηδείας

25.07.2021 11:42
voskopoylos-kideia-new

Τέλος στις «παρανοήσεις» για τα έξοδα της κηδείας του Τόλη Βοσκόπουλου βάζει η Άντζελα Γκερέκου με νέα ανάρτησή της στο Facebook.

«Επειδή δημιουργήθηκαν κάποιες παρανοήσεις θα θέλαμε εδώ να αποσαφηνίσουμε σε όλα τα ΜΜΕ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι η οικογένεια επέλεξε να καλύψει η ίδια όλα τα έξοδα της κηδείας. Εκτός από την προσφορά του δήμου Αθηναίων δεν υφίσταται ουδεμία άλλη δημόσια δαπάνη», αναφέρει.

Ολόκληρη η ανάρτησή της:

«Η σύζυγος και η κόρη του Τολη Βοσκόπουλου θα ήθελαν να σας ευχαριστήσουν για την τεράστια αγάπη, συμπαράσταση και παρουσία σας στο τελευταίο ταξίδι του αγαπημένου μας Τόλη.
Σας ευχαριστούμε όλους που ήσασταν εκεί!
Επίσης ευχαριστούμε τον δήμο Αθηναίων που τιμής ένεκεν μας παραχώρησε για τρία χρόνια τον χώρο ενταφιασμού στο Α κοιμητήριο ως αναγνώριση της καλλιτεχνικής προσφοράς του.
Επειδή δημιουργήθηκαν κάποιες παρανοήσεις θα θέλαμε εδώ να αποσαφηνίσουμε σε όλα τα ΜΜΕ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι η οικογένεια επέλεξε να καλύψει η ίδια όλα τα έξοδα της κηδείας. Εκτός από την προσφορά του δήμου Αθηναίων δεν υφίσταται ουδεμία άλλη δημόσια δαπάνη.
Σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές και την συμπαράσταση σας
».

Διαβάστε επίσης:

Γκέλυ Μαυροπούλου: Αποτεφρώθηκε η σπουδαία ηθοποιός

Κορωνοϊός: Στην Εντατική του «Σωτηρία» ο Στάθης Αγγελόπουλος

Στέλιος Μάινας: Μονόδρομος ο εμβολιασμός – Έχασα δικούς μου ανθρώπους από κορωνοϊό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:58