search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:52
MENU CLOSE

Νέα γκάφα Καρμοίρη στην ΕΡΤ: «Όταν είναι σχιστά τα μάτια πώς παρακολουθούν το μπαλάκι;»

27.07.2021 10:45
karmoiris

Δεν περνά μέρα χωρίς να προκύψει κάποια νέα αφορμή ώστε να δεχθεί κριτική η ΕΡΤ, για τον τρόπο που καλύπτει τους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο.

Μετά τις πρωτοφανείς γκάφες που είχαν σαν αποτέλεσμα να μην μεταδοθεί ζωντανά η προσπάθεια του χρυσού ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια αλλά και του αγώνα του πολύπειρου άσου του πινγκ πονγκ Παναγιώτη Γκιώνη, μαζί με τα ουρλιαχτά στο ακουστικό παρουσιάστριας, ακόμη μία σκιά ηρθε να προστεθεί στο ήδη βαρύ κλίμα για την ΕΡΤ.

Ο παρουσιαστής της πρωινής αθλητικής εκπομπής της δημόσιας τηλεόρασης, Δημοσθένης Καρμοίρης , σχολιάζοντας την ήττα του Παναγιώτη Γκιώνη από τον Νοτιοκορεάτη Ζεούνγκ προσπάθησε να κάνει «χιούμορ» αποτυγχάνοντας παταγωδώς.

«Όταν είναι σχιστά τα μάτια πώς παρακολουθούν το μπαλάκι που πάει και έρχεται;» είπε χαμογελώντας

Φυσικά η ρατσιστική αναφορά του «αστειευόμενου» παρουσιαστή δεν πέρασε απαρατήρητη από τους χρήστες των social media που αντέδρασαν σφοδρά.

Χθες ζήτησε συγγνώμη απο την Άννα Κορακάκη

Σημειώνεται ότι ο ίδιος αθλητικογράφος μετρά ήδη μια «κίτρινη κάρτα» καθώς μόλις χθες αναγκάστηκε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από την ολυμπιονίκη Άννα Κορακάκη, μετά από το επίσης απαράδεκτο σχόλιο ότι τα «θαλάσσωσε» επειδή κατέλαβε την 6η θέση.

Διαβάστε επίσης:

Άγριο έγκλημα στην Ηλεία – Άνδρας βρέθηκε δολοφονημένος μέσα στο σπίτι του

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Σεξιστική και χυδαία η επίθεση στη Μαρία Σάκκαρη

Κορωνοϊός: Μέσα Αυγούστου η κορύφωση του τέταρτου κύματος – Οι εκτιμήσεις των ειδικών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:51