search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 15:37
MENU CLOSE

Μετωπική ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για τους αξιωματικούς στο Μάτι

12.08.2021 22:09
fire-new

Νέα πολιτική σύγκρουση προκάλεσε η συνέντευξη του πρωθυπουργού και η ερώτηση σχετικά με τους αξιωματικούς που είχαν συμμετάσχει στην τραγωδία της φωτιάς στο Μάτι.

Συγκεκριμένα, η ΝΔ με ανακοίνωσή της επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ, αναφέροντας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεπεράσει κάθε όριο στα fake news. Κατανοούμε πόσο θέλουν να ξεχάσουν τα πάντα γύρω από το Μάτι αλλά δεν μπορεί να ξεχνάνε ότι ο κ. Κολοκούρης προήχθη από Αρχιπύραρχος σε Υποστράτηγο στις 9/8/2018 (δηλ. 2 εβδομάδες μετά το Μάτι) και 6 μήνες αργότερα, στις τακτικές κρίσεις πήρε νέα προαγωγή από Υποστράτηγος σε Αντιστράτηγος και μάλιστα ορίστηκε ως Υπαρχηγός Α’. Σε κάθε περίπτωση επισυνάπτουμε τα αντίστοιχα ΦΕΚ ελπίζοντας ότι έτσι θα βοηθήσουμε τη μνήμη τους.

ΥΓ. Ελπίζουμε να ενημερώσει ο ΣΥΡΙΖΑ και την κα Γεροβασίλη η οποία ήταν τότε Υπουργός Προστασίας του Πολίτη».

Είχε προηγηθεί ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ στην οποία ανέφερε ότι «σε ερώτηση της κας Σαμαρά από το News247 γιατί η Ν.Δ. αναβάθμισε τους υπαίτιους στο Μάτι, ο κ. Μητσοτάκης αναπαρήγαγε fake news σε ζωντανή μετάδοση. Είπε ότι τους αναβάθμισε ο ΣΥΡΙΖΑ. Ντροπή. Ο ΣΥΡΙΖΑ απέπεμψε τους κυρίους Τσουβάλα και Κολοκούρη μετά την τραγωδία στο Μάτι, ως επιχειρησιακά υπεύθυνους. Η Ν.Δ. και ο κ. Μητσοτάκης τους αποκατέστησαν και αναβάθμισαν».

Διαβάστε επίσης

Γιατί ο Αλέξης Τσίπρας δεν ζητά εκλογές;

Ο Φλωρίδης χαιρετίζει την επιλογή Μπένου

Γιατί ο Χαρδαλιάς είπε ότι δεν ενδιαφέρεται για πολιτική καριέρα;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 15:37