search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 23:52
MENU CLOSE

«Κλείδωσε» την πρόκριση ο Ολυμπιακός – Όλα για όλα στην Κροατία ο ΠΑΟΚ (Videos)

20.08.2021 09:18
olympiakos_new

Με το… ενάμισι πόδι στους ομίλους του Europa League βρίσκεται από την Πέμπτη ο Ολυμπιακός, καθώς επικράτησε άνετα στο «Γ. Καραϊσκάκης» της Σλόβαν Μπρατισλάβας με 3-0 στον πρώτο αγώνα των playoffs, παίρνοντας τεράστιο προβάδισμα για την πρόκριση.

Ο Μαντί Καμαρά και ο κορυφαίος του γηπέδου Παπ Αμπού Σισέ, σημείωσαν τα δύο πρώτα υπέρπολύτιμα γκολ των «ερυθρόλευκων», που έπαιξαν πολύ ωραίο ποδόσφαιρο κατά διαστήματα κι έφτασαν και σε τρίτο τέρμα στο 68’ με αυτογκόλ του Μπόζικοφ, ακουμπώντας πλέον το… εισιτήριο για τους ομίλους του εφετινού Europa League.

Διαιτητής: Μάρκο Γκουίντα (Ιταλία)
Κίτρινες: Βαλμπουενά – Μπόζικοφ, Κάσια

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Ρέαμπτσιουκ, Σισέ (74’ λ.τρ. Μάρκοβιτς), Παπασταθόπουλος, Λαλά, Μαντί Καμαρά (80’ Κουντέ), Εμβιλά, Μασούρας (87’ Βρουσάι), Αγκιμπού Καμαρά (80’ Μπουχαλάκης), Βαλμπουενά (74’ Ονιεκούρου), Ελ Αραμπί.

ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ (Βλάντιμιρ Βάις): Τσόβαν, Κάσια, Ντε Καμπς, Βάις, Ιμπραχίμ Ραμπιού (67’ Χέντι), Ζμραλ, Αμπένα, Κανκάβα, Πάουτσεκ (67’ Στρέλεκ), Μπόζικοφ, Τσάβριτς.

Έσωσε την παρτίδα στις καθυστερήσεις ο ΠΑΟΚ

Με αυτογκόλ του Γκάλεσιτς στις καθυστερήσεις (90΄ + 4΄), ο ΠΑΟΚ απέσπασε ισοπαλία 1-1 από τη Ριέκα εντός έδρας στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα πλέι οφ του Conference League και πλέον θα πάει στην Κροατία θέλοντας απλά τη νίκη με οποιοδήποτε σκορ για να πάρει την πρόκριση στη φάση των ομίλων.

Συγκεκριμένα, μετά από κόρνερ από τα αριστερά, η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του Γκάλεσιτς και στα δίχτυα της ομάδας του. Η Ριέκα είχε ανοίξει το σκορ στο 33ο λεπτό, όταν ο Μπίσεσβαρ έχασε τη μπάλα στον χώρο του κέντρου, οι παίκτες της Ριέκα πήραν τη μπάλα με τον Λεπινίτσα να κάνει το σουτ εκτός περιοχής και να νικά τον Πασχαλάκη.

Κίτρινες: Κούρτιτς /Τσέριν, Γκάλοβιτς
Κόκκινες: -/-

Διαιτητής: Μπρισάρ (Γαλλία)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Σοάρες (30’ λ.τρ. Τέιλορ), Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Κούρτιτς (90’ Καγκάβα), Σβαμπ, Α. Ζίβκοβιτς (71’ Μούργκ), Μπίσεσβαρ (71’ Κούτσιας), Ελ Καντουρί (90’ Καντουρί), Σβιντέρσκι. 

ΡΙΕΚΑ (Γκόραν Τόμιτς): Πρσκάλο, Τόμετσακ (72’ Μπούσα), Εσκοβάλ, Κρέσιτς, Γκάλοβιτς, Βούκτσεβιτς (76’ Γκάλεσιτς), Τσέριν (76’ Λίμπερ), Λεπίνιτσα, Πάβιτσιτς, Ισά (89’ Ομπρεγκόν), Αμπέμ.

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Αντετοκούνμπο-Φωτιές: Στους πυρόπληκτους το 50% των εσόδων από το e-shop

Βόμβα! Ο Λεβαντόφσκι ζήτησε να φύγει από τη Μπάγερν Μονάχου

Στέφανος Τσιτσιπάς: Πώς σχολίασε ο πατέρας του τη δήλωση για το εμβόλιο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42