search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 18:27
MENU CLOSE

Βόμβα! Ο Λεβαντόφσκι ζήτησε να φύγει από τη Μπάγερν Μονάχου

19.08.2021 12:08
Lewandowski

Την επιθυμία να αποχωρήσει από την Μπάγερν Μονάχου φέρεται πως εξέφρασε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, με τους Βαυαρούς να ζητούν 117 εκατ. ευρώ για να συναινέσουν στην παραχώρησή του, όπως αναφέρει το «SkySports».

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, δύο ημέρες αφού κατέκτησε το Σούπερ Καπ Γερμανίας, όντας ο πολυτιμότερος παίκτης της Μπάγερν Μονάχου στην αναμέτρηση με την Ντόρτμουντ, φέρεται πως διαμήνυσε στην διοίκηση των Βαυαρών πως θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα καθώς χρειάζεται νέες προκλήσεις στην καριέρα του.

Ο 32χρονος Πολωνός φορ, που μετά την μεταπήδησή του στην ομάδα του Μονάχου από την Ντόρτμουντ το 2014 έχει κατακτήσει τα πάντα σε συλλογικό και ατομικό επίπεδο, είναι σίγουρο πως θα προσελκύσει πληθώρα «μνηστήρων», μόνο που σύμφωνα με όσα αναφέρει το «SkySports»η Μπάγερν δεν θα τον αφήσει να αποχωρήσει με λιγότερα από 117 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΟΚ: Σκορ πρόκρισης απέναντι στην Ριέκα ψάχνει ο Δικέφαλος

Ο αντιεμβολιαστής Στέφανος Τσιτσιπάς ξαναχτυπά: Δεν είμαι κατά, αλλά δεν έχει δοκιμαστεί αρκετά

Ολυμπιακός: Αποφασισμένος να «κλειδώσει» από σήμερα μια θέση στους ομίλους του Europa League

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 18:25