search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 06:19
MENU CLOSE

Euro 2020: Πολωνία – Σλοβακία 1-2, «χαμηλές πτήσεις» για τον Λεβαντόφσκι (Videos)

14.06.2021 20:30
slovakia-polonia-euro

Με ένα ακόμα αυτογκόλ άρχισε το παιχνίδι της Πολωνίας με τη Σλοβακία που διεξήχθη στην Αγία Πετρούπολη για το Euro 2020. Οι Πολωνοί ισοφάρησαν σε 1-1, αλλά η Σλοβακία είχε τον τελευταίο λόγο. Σε ρηχά νερά κινήθηκε ο σούπερ σταρ της Μπάγερν, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Ο Σλοβάκος Ρόμπερτ Μακ ταλαιπώρησε με περίσσεια τέχνη τους αμυντικούς της Πολωνίας από τα αριστερά, μπήκε μέσα στην περιοχή και σούταρε στο δοκάρι, η μπάλα επανήλθε στην πλάτη του Σέζνι και κατέληξε στα δίχτυα, με το γκολ να χρεώνεται στον Πολωνό τερματοφύλακα για το 1-0.

Ο Λεβαντόφσκι, ο οποίος δεν έχει μπει και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στον αγώνα, προσπάθησε για την ισοφάριση αλλά η φάση δεν μετουσιώθηκε σε γκολ.

Η προσπάθεια του Λεβαντόφσκι:

Λίγο αργότερα όμως, η Πολωνία βρήκε τον τρόπο για την ισοφάριση με τον Λινέτι στην αρχή του β’ ημιχρόνου για το 1-1.

Γκολ για… σεμινάριο ανάπτυξης από την Πολωνία, η οποία χρειάστηκε μόλις 21 δευτερόλεπτα στο δεύτερο ημίχρονο για να φέρει το ματς στα ίσια.

Οι Πολωνοί έμειναν με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκε ο Κριχόβιακ, και λίγο αργότερα, ο Σκρίνιαρ, κεντρικός αμυντικός της Ίντερ δίνει και πάλι κεφάλι στη Σλοβακία με φανταστικό τελείωμα ανάμεσα από τρεις παίκτες.

Η αποβολή του Κριχόβιακ:

Την πρώτη κόκκινη κάρτα της διοργάνωσης αντίκρισε ο Πολωνός Κριχόβιακ, ο οποίος χωρίς να φέρει αντίρρηση, αποχώρησε προς τα αποδυτήρια.

Το 2-1 από τη Σλοβακία:

Τελευταία προσπάθεια για την Πολωνία με τον άσσο του ΠΑΟΚ, Σφιντερφσκι, χωρίς να κάνει το 2-2.

Euro 2020: Τσεχία – Σκωτία 2-0 με «αεροπλανικό» σουτ του Σικ (Videos)

Euro 2020: Ο Έρικσεν, ο Φερνάντες και οι «Σταχανοβίτες» του τουρνουά

Εθνική Ελλάδας: 34 χρόνια από το «έπος» του 1987

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31