ΤΕΤΑΡΤΗ 27.08.2025 13:43
MENU CLOSE

ΗΠΑ: Αμηχανία στην κυβέρνηση για τα... γέλια Χάρις σε ερώτηση για το Αφγανιστάν (Video)

24.08.2021 12:08

Σε εξαιρετικά δυσάρεστη θέση βρίσκεται η κυβέρνηση των ΗΠΑ, μετά από μια μεγάλου μεγέθους γκάφα της αντιπροέδρου της χώρας.

Η Κάμαλα Χάρις φαίνεται να γελάει νευρικά. Μάλιστα καλεί τους δημοσιογράφους να ηρεμήσουν και να περιμένουν μέχρι να προχωρήσει σε δηλώσεις. «Ποια είναι η απάντησή σας στις αναφορές για Αμερικανούς» ήταν η μισή ερώτηση του δημοσιογράφου που ακούστηκε πριν να τον διακόψει η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ. «Ηρεμήστε, ηρεμήστε. Χαλαρώστε όλοι» ακούγεται να λέει πριν να ξεκινήσει τη δήλωσή της.

Η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ στις δηλώσεις της επισήμανε: «Θέλω να μιλήσω για δύο πράγματα: Πρώτον το Αφγανιστάν το οποίο αποτελεί τη νούμερο 1 προτεραιότητά μας τώρα καθώς θέλουμε να διασφαλίσουμε την ασφαλή απομάκρυνση των Αμερικανών και των Αφγανών που συνεργάστηκαν μαζί μας και βρίσκονται σε κίνδυνο, συμπεριλαμβανομένων γυναικών και παιδιών. Και σε αυτό έχω επικεντρωθεί τις τελευταίες ημέρες και εβδομάδες και θα το κάνω και τις επόμενες».

Photo: Twitter

Διαβάστε επίσης

ΠΟΥ: Ζητάει «φρένο» στην τρίτη δόση εμβολίου

Βρετανία: «Ντου» αντιεμβολιαστών σε κεντρικά γραφεία ΜΜΕ του Λονδίνου (Videos)

Ιταλία: Φήμες για παραίτηση του Πάπα Φραγκίσκου

ΤΕΤΑΡΤΗ 27.08.2025 13:42
Exit mobile version