search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 20:33
MENU CLOSE

Ρωσίδα δασκάλα υποδέχεται τους 7χρονους μαθητές στο σχολείο χορεύοντας χορό της κοιλιάς (Video)

06.09.2021 18:10
daskala_xoros_koilias-new

Οι επτάχρονοι μαθητές που πήγαν σήμερα πρώτη μέρα στο σχολείο στην πόλη της Khabarovsk στη νοτιοανατολική Ρωσία, μάλλον δεν θα ήθελαν ποτέ να τελειώσει το μάθημα με αυτήν τη δασκάλα και θα περίμεναν με ανυπομονησία να ξαναπάνε την επόμενη μέρα σχολείο.

Η δασκάλα της τάξης τους, μια καλλίγραμμη μαυρομάλλα γυναίκα, τους περίμενε στο προαύλιο φορώντας ένα λευκό τούλι, ένα λευκό σουτιέν και είχε την κοιλιά της ακάλυπτη. Και δεν ήταν μόνο αυτό. Όταν τα παιδιά συγκεντρώθηκαν φορώντας τις στολές τους, η δασκάλα άρχισε να λικνίζεται αισθησιακά και να χορεύει.

Κάποιοι γονείς τους έκλειναν τα μάτια να μην βλέπουν αλλά τα παιδιά γελούσαν και διψούσαν για να συνεχιστεί εκείνο το θέαμα που έβλεπαν. Οι άλλοι δάσκαλοι του σχολείου από την άλλη πλευρά, κοιτούσαν αποσβολωμένοι αυτά που γινόντουσαν μπροστά του.

Το θέμα έφτασε μέχρι το γραφείο της μέσης εκπαίδευσης το οποίο εξέδωσε μια σκληρή ανακοίνωση για τα καμώματα της μαυρομάλλας δασκάλας: «Το γραφείο εκπαίδευσης θεωρεί ότι μια τέτοια παράσταση είναι απαράδεκτη και ακατάλληλη μπροστά σε παιδιά».

Και συνέχισαν: «Αμφισβήτησαν ολόκληρο το εκπαιδευτικό έργο του σχολείου. Ο επικεφαλής του σχολείου θα θεωρηθεί υπεύθυνος για τις ενέργειες της νεαρής δασκάλας. Επιπλέον, μια σειρά επίσημων ελέγχων θα πραγματοποιηθούν στο σχολείο».

Και το θέμα πήρε διαστάσεις ακόμη μεγαλύτερες. Η Τατιάνα Μπουτσκάγια, επικεφαλής του Συμβουλίου Μητέρων της Μόσχας, επέκρινε το βίντεο της παράστασης: «Η σημερινή ημέρα απευθύνεται σε μαθητές. Τα παιδιά φορούν σχολικές στολές και προσφέρουν στους δασκάλους τους λουλούδια. Τέτοιες ακραίες συμπεριφορές είναι το λιγότερο απαράδεκτες. Οι μικροί μαθητές δεν κατάλαβαν τίποτα. Οι μεγαλύτεροι όμως πρέπει να ντράπηκαν πραγματικά».

Διαβάστε επίσης:

Μίκης Θεοδωράκης: Η Ελλάδα προσκυνάει τη σορό του μεγάλου μουσικοσυνθέτη (Video/Photos)

Mad Clip: Το τελευταίο «αντίο» στον τράπερ (Photos/Video)

Πέθανε ο ηθοποιός Ζαν Πολ Μπελμοντό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 20:15