ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 15:39
MENU CLOSE

Οικονόμου: «Ο κ. Τσίπρας θεωρεί εθνική ανάγκη την εξόντωση της μεσαίας τάξης»

19.09.2021 17:36

«Ο κ. Τσακαλώτος είχε ομολογήσει ότι το τσάκισμα της μεσαίας τάξης από τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν ταξική επιλογή. Ο κ. Τσίπρας σήμερα υπερθεμάτισε. Μίλησε για εθνική ανάγκη! Είναι το μόνο που συγκρατήσαμε από μια συνέντευξη στην οποία επαναλάμβανε μόνιμα κλισέ και τα προσφιλή του ψέματα», σχολιάζει σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου αναφορικά με όσα είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποίησε στο πλαίσιο της 85ης ΔΕΘ.

Επιβεβαιώνει ότι είναι αγκυλωμένος στο παρελθόν και για αυτό δεν καταλαβαίνει ότι η Ελλάδα αλλάζει, με κοινό παρανομαστή την ατομική προκοπή μέσα από την προαγωγή του συνολικού αγαθού».

Στη δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τονίζει τέλος: «Όσον αφορά στις εκλογές η προσωπική του αγωνία βρίσκεται στον αντίποδα της απαίτησης των Ελλήνων για σταθερότητα, ασφάλεια και προκοπή. Ο κ. Τσίπρας μετρά παθητικά το χρόνο μέχρι τις εκλογές – εμείς αξιοποιούμε το χρόνο για να λύνουμε προβλήματα προς όφελος της πατρίδας και των ανθρώπων της».

Διαβάστε επίσης:

Τσίπρας για Μπογδάνο: «Το να στοχοποιείς νήπια είναι αθλιότητα»

Έλενα Ακρίτα: «Είμαι μια καταθλιπτική που απλά παλεύω και κερδίζω μέρα τη μέρα» (Video)

Μόνικα Μπελούτσι: «Οι επιστολές της Μαρίας Κάλλας εμπλούτισαν την δική μου ζωή» (Photo | Video)

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 15:38
Exit mobile version