search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:00
MENU CLOSE

Σκρέκας: Έκπτωση στο λογαριασμό ρεύματος για όλους ανεξάρτητα από ληξιπρόθεσμες οφειλές (Video)

19.09.2021 09:31
Kostas Skrekas_new

Όλοι οι καταναλωτές που είναι συνδεδεμένοι με τη χαμηλή τάση θα δουν έκπτωση στο λογαριασμό ρεύματος με βάση τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη εν όψει της ανόδου των τιμών στην ενέργεια.

Αυτό τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο αρμόδιος υπουργός, Κώστας Σκρέκας.

Διευκρίνισε ότι επιδότηση θα λάβουν όλοι οι καταναλωτές χαμηλής τάσης και η έκπτωση δεν εξαρτάται από το αν έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές.

Σύμφωνα με τον κ. Σκρέκα το μέτρο ισχύει μέχρι το τέλος του χρόνου, καθώς η κυβέρνηση θεωρεί ότι η ενεργειακή κρίση έχει παροδικά χαρακτηριστικά. Ωστόσο υπογράμμισε ότι αν συνεχιστεί η αυξημένη τιμή στο ρεύμα θα εξεταστεί και η επέκταση του μέτρου.

Ο κ. Σκρέκας -αναφερόμενος στις επαφές του με τις ιδιωτικές εταιρίες– τόνισε ότι τους ζήτησε να στηρίξουν τους καταναλωτές και όπως ανέφερε ήδη ορισμένοι πάροχοι έχουν φτιάξει εκπτωτικά πακέτα.

Ζήτησε επίσης από τις εταιρίες να είναι διακριτή για τους καταναλωτές η έκπτωση που κάνει η κυβέρνηση και η επιπλέον έκπτωση που κάνει ο πάροχος.

Διαβάστε επίσης:

Τσίπρας: Νίκη του ΣΥΡΙΖΑ ή εκλογικές περιπέτειες – Προσλήψεις, αλλαγές στη διακυβέρνηση, μέτρα για εργασία και οικονομία, «ξήλωμα» του κράτους Μητσοτάκη

Καιρός σήμερα: Ζέστη με υψηλές θερμοκρασίες, αφρικανική σκόνη αλλά και βροχές

Σωρός οι απλήρωτοι λογαριασμοί

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:00