search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:49
MENU CLOSE

Τσακαλώτος: Πρόβλεψη για εκλογές το 2022

18.09.2021 19:30
tsakalwtos

Κριτική για τα μέτρα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός από τη ΔΕΘ άσκησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Μιλώντας στον «Οικονομικό Ταχυδρόμο», ο κ. Τσακαλώτος επισήμανε ότι τα μέτρα Μητσοτάκη είναι υπέρ των πλουσίων και των ευκατάστατων κάνοντας μνεία για οικονομική ανισότητα.

«Θα κάναμε ό,τι κάναμε με τα μνημόνια όπου μειώσαμε τον δημοσιονομικό χώρο ανάμεσα σε δαπάνες και μειώσεις φόρους» καθώς και στοχευμένη πολιτική για να αντιμετωπιστεί η ανισότητα, τόνισε ο πρώην υπουργός Οικονομικών, απαντώντας σε ερώτηση για το τι θα έκανε αν ήταν η κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Αν η ανάπτυξη δεν είναι δίκαιη δεν είναι βιώσιμη»

«Το γεγονός ότι έχουμε ανάπτυξη είναι καλό αλλά πρέπει να είναι βιώσιμη και δίκαιη», είπε ο κ. Τσακαλώτος, ενώ υπογράμμισε ότι αν η ανάπτυξη δεν είναι δίκαιη, δεν είναι βιώσιμη.

«Αν επιμένεις στις ανισότητες και δεν ανεβάζεις τον κατώτατο μισθό, δεν κάνεις πιο ευέλικτη την εργασία, τότε αυτή η ανάπτυξη έχει “κοντά ποδάρια”», τόνισε ο κ. Τσακαλώτος.

Ερωτηθείς για τις εξαγγελίες Τσίπρα απόψε σημείωσε ότι η μεσαία τάξη είναι ένα θέμα στο οποίο επικεντρώνει ο ΣΥΡΙΖΑ εν όψει και της παρουσίας του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ εκτίμησε ότι θα έχουμε εκλογές το 2022.

«Πιστεύω ότι δεν θα θέλει η κυβέρνηση να καταθέσει προσχέδιο προϋπολογισμού το 2022 για το 2023 που θα έχουμε το καινούριο σύμφωνα σταθερότητας μετά από τις γερμανικές εκλογές», είπε.

Διαβάστε επίσης:

Μυτιλήνη: 49χρονος ξυλοκόπησε σκυλάκι και παιδί που το υπερασπίστηκε (Videos)

Μάγδα Φύσσα: «Δεν τελειώσαμε με τον φασισμό – Είναι ακόμα εκεί έξω»

Υπουργείο Εργασίας: Έλεγχοι από το ΣΕΠΕ για το σεβασμό των εργασιακών δικαιωμάτων των διανομέων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:49