search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:28
MENU CLOSE

Επιμένει ο ΣΥΡΙΖΑ για Μπογδάνο: «Τραγική» η στάση Μητσοτάκη

15.09.2021 21:35
syriza_new

Ευθεία επίθεση στον πρωθυπουργό εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τη στάση του για την υπόθεση Μπογδάνου και τη στοχοποίηση παιδιών σε νηπιαγωγείο της Αθήνας.

Ήδη ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ζητήσει τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ωστόσο, με νεά ανακοίνωσή του «στοχοποιεί» και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για τον οποίο αναφέρει ότι «με τη σιωπή του ουσιαστικά επικροτεί το κρεσέντο μισανθρωπισμού του βουλευτή του εναντίον νηπίων, αντί να τον διαγράψει. Δεν τόλμησε να τον διαγράψει γιατί ο ίδιος είναι Μπογδάνος».

Παράλληλα, ο ΣΥΡΙΖΑ υπενθυμίζει τη στάση της ΝΔ για την ανάρτηση Καλλιάνου και υπογραμμίζει σε πολύ υψηλούς τόνους ότι «έχοντας μαζέψει ό,τι ακροδεξιό απολειφάδι υπάρχει στη ΝΔ και υπουργοποιώντας τους υμνητές της Χούντας ο κατά τα άλλα “κεντρώος” κ. Μητσοτάκης ψαρεύει στα θολά νερά της Χρυσής Αυγής».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει:

Οι δικαιολογίες του Μπογδάνου για τη φασιστική αποκάλυψη των ονομάτων νηπίων είναι τραγικές. Ακόμη πιο τραγική είναι η στάση του κ. Μητσοτάκη. Με τη σιωπή του ουσιαστικά επικροτεί το κρεσέντο μισανθρωπισμού του βουλευτή του εναντίον νηπίων, αντί να τον διαγράψει. Δεν τόλμησε να τον διαγράψει γιατί ο ίδιος είναι Μπογδάνος. Μπορεί να τον κρατάει εφεδρεία για το Υπουργείο Υγείας.

Δεν προξενεί καμία εντύπωση. Τα ίδια έκανε και με το σεξιστικό παραλήρημα του κ. Καλλιάνου κατά 17χρονης, που έχει καταγγείλει βιασμό. Τα ίδια έκανε και όταν ο κ. Λοβέρδος νομιμοποιούσε την ενδοοικογενειακή βία λέγοντας ότι μπορεί κάποιος να χτυπά τη γυναίκα του αλλά να είναι καλός πατέρας. Και όταν οι ευρωβουλευτές της ΝΔ καταψήφιζαν το δικαίωμα των γυναικών στην άμβλωση.

Έχοντας μαζέψει ό,τι ακροδεξιό απολειφάδι υπάρχει στη ΝΔ και υπουργοποιώντας τους υμνητές της Χούντας ο κατά τα άλλα «κεντρώος» κ. Μητσοτάκης ψαρεύει στα θολά νερά της Χρυσής Αυγής.

Διαβάστε επίσης

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Οι διαρροές Μαξίμου για νέες παροχές επιβεβαιώνουν την απάτη Μητσοτάκη στη ΔΕΘ

Βουλή: Άρση ασυλίας Πολάκη για τη μήνυση από τον Στουρνάρα εισηγήθηκε η Επιτροπή Δεοντολογίας

Κορωνοϊός – Πλεύρης: «Περιμένουμε την εισήγηση της επιτροπής για την τρίτη δόση του εμβολίου στον γενικό πληθυσμό»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:28