search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:56
MENU CLOSE

Πολιτική θύελλα για τον Μπογδάνο: «Διαγράψτε τον – Εγκληματική πράξη να στοχοποιεί παιδιά»

15.09.2021 13:14
MITSOTAKIS_BOGDANOS_NEW

Την αδιανόητη κίνηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, να αναπαράγει δημοσίευμα της ιστοσελίδας meaculpa με ονόματα μαθητών και δασκάλας νηπιαγωγείου επειδή είχαν ξένα ονόματα, επικρίνει η αντιπολίτευση.

ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.: Ο πρωθυπουργός να διαγράψει τον Μπογδάνο για τη στοχοποίηση παιδιών νηπιαγωγείου

«Εχθές το βράδυ  ο βουλευτής της ΝΔ κ. Μπογδάνος αναπαρήγαγε δημοσίευμα από  γνωστή ακροδεξιά ιστοσελίδα, το οποίο στην αρχική του μορφή δημοσίευσε ονόματα μαθητών νηπιαγωγείου της Αθήνας. Πρόκειται για μια εγκληματική και φρικιαστική ενέργεια που έχει ως αποτέλεσμα να στοχοποιήσει μικρά παιδιά υποκινώντας πράξεις βίας εναντίον τους. Ο κ. Μητσοτάκης είναι ο μοναδικός υπεύθυνος για όλα αυτά, αφού έχει μετατρέψει την κυβέρνηση του σε κυβέρνηση του ΛΑΟΣ και των αρνητών του Ολοκαυτώματος. Το μόνο που έχει να κάνει ο κ. Μητσοτάκης αν δεν καλύπτει αυτές τις φασιστικές πρακτικές είναι να πει πως βρέθηκε στα χέρια του βουλευτή του η λίστα με τα προσωπικά δεδομένα νηπίων και στη συνέχεια να τον διαγράψει», λέει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του.

ΚΚΕ κατά Κ. Μπογδάνου: «Εξελίσσεται σε κατ’ επάγγελμα και κατά συρροή χαφιέ»

«Είναι προφανές ότι ο βουλευτής της ΝΔ, Κ. Μπογδάνος, εξελίσσεται σε κατ’ επάγγελμα και κατά συρροή χαφιέ, με την παράνομη δημοσιοποίηση προσωπικών στοιχείων και τη στοχοποίηση συγκεκριμένων ανθρώπων», αναφέρει σε ανακοίνωση του το Κομμουνιστικό κόμα.

«Τελευταίο κρούσμα η ανατριχιαστική, ρατσιστική αναπαραγωγή λίστας με ονόματα μαθητών και εκπαιδευτικού από νηπιαγωγείο της Αθήνας, παραβιάζοντας ακόμα κι αυτή τη σημερινή νομοθεσία για τα προσωπικά δεδομένα. Ειδικά γι’ αυτή τη διαρροή και δημοσιοποίηση η κυβέρνηση οφείλει να δώσει εξηγήσεις.
Η κυβέρνηση της ΝΔ να σταματήσει να κρύβεται. Δεν μπορεί να αποφύγει τις βαριές πολιτικές ευθύνες για το ποιόν του βουλευτή της»
, καταλήγει το ΚΚΕ.

ΜέΡΑ 25: Υπόθαλψη φασιστοειδών από τη ΝΔ

Τη διαγραφή και απομάκρυνση του κ. Μπογδάνου ζήτησε και το ΜέΡΑ 25 κάνοντας λόγο για «υπόθαλψη φασιστοειδών» από τη ΝΔ. «Ο κ. Μητσοτάκης θα συνεχίσει να έχει στις τάξεις του κόμματος και της Κυβέρνησης του, Βουλευτές που αναπαράγουν τέτοιου τύπου τρισάθλιες και μισάνθρωπες πρακτικές; Τέτοια είναι η κατάντια πια της υποτιθέμενης ως «φιλελεύθερης παράταξης»; Η υπόθαλψη φασιστοειδών; Αναμένουμε την διαγραφή και απομάκρυνση του κ. Μπογδάνου από τη ΝΔ» κατήγγειλε το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη.

Διαβάστε επίσης:

Μπογδάνος: Απολογείται για την στοχοποίηση νηπίων – «Έγινε ένα λάθος»

Χωρίς ρόλο και αρμοδιότητες στο Μέγαρο Μαξίμου η Αριστοτελία Πελώνη

Οι βουλευτές που δεν πήγαν στην ομιλία Μητσοτάκη στην ΔΕΘ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50