search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 12:09
MENU CLOSE

Κούλογλου: Δε με νοιάζει τι λέει ο Πολάκης – Ο Τσίπρας μου έχει πει ότι μπορώ να υπογράφω τα άρθρα με την κριτική μου

20.09.2021 23:33
Tsipras-kouloglou-new

Νέο επεισόδιο στην κόντρα Κούλογλου – Πολάκη. Ο ευρωβουλευτής μίλησε για το επίμαχο άρθρο του στο tvxs και αναφέρθηκε στα όσα είπε ο Παύλος Πολάκης.


Απαντώντας στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων του Action 24 είπε: «Εγώ είμαι 30 χρόνια στη δημοσιογραφία και κανείς δεν θα μου αφαιρέσει το δικαίωμα του λόγου. Και οι Ευρωβουλευτές πρέπει να συμβάλουν, στο καλό της παράταξης αλλά και της χώρας. Ήταν μία ισοπαλία του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά εκτός έδρας. Δε θέλω να ασχοληθώ με τις αναρτήσεις του Πολάκη, έχω πιο σημαντικά πράγματα»,


Ενώ πρόσθεσε. «Ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας μου έχει πει ότι μπορώ να υπογράφω τα άρθρα με την κριτική μου και την υπογραφή μου. Από την λογοδιάρροια του Facebook, εγώ είμαι εμβολιασμένος», συμπλήρωσε. Και συνέχισε:
«Ο Τσίπρας θα πρέπει να γίνει πρωθυπουργός σε μία προοδευτική κυβέρνηση, απλώς θα μπορούσε επικοινωνιακά να το αφήσει ανοιχτό για να ξεκινήσει η συζήτηση για την προοδευτική διακυβέρνηση του τόπου”, απάντησε στην ερώτηση για το εάν εννοεί πως ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να κάνει πίσω σε μία πιθανή πρωθυπουργοποίησή του σε περίπτωση “προοδευτικής κυβέρνησης».
«Ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει ιδέες αλλά έχει επικοινωνία, ο Τσίπρας έχει ιδέες αλλά δεν έχει επικοινωνία», διευκρίνισε ο κ. Κούλογλου.

Διαβάστε επίσης:

Δεύτερη ευκαιρία για μια «νέα αρχή» ζήτησε ο Τσίπρας στη ΔΕΘ- Μεσαία τάξη και νέοι στο επίκεντρο

Οικονόμου: Αν ο Ερντογάν ζητήσει ραντεβού, ο Μητσοτάκης θα απαντήσει θετικά

Ανδρέας Λοβέρδος: Θα επαναφέρω τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ – «Πράσινη Επανάσταση» ο τίτλος της Διακήρυξης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 12:07