search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 03:01
MENU CLOSE

Τζούλια Νόβα: Πώς αντέδρασε στο σχόλιο του Κουτσούμπα για το μπλουζάκι με το σφυροδρέπανο (video)

28.09.2021 13:10
nova_julia

Στη μπλούζα που φόρεσε η Τζούλια Νόβα με τα αρχικά της ΕΣΣΔ και το σφυροδρέπανο αναφέρθηκε στο Φεστιβάλ της ΚΝΕ ο ΓΓ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Η πολιτική των αστικών κομμάτων, εκτός από πυγμή φανερώνει και φόβο. Υπηρετούν μια τάξη που ξέρει πολύ καλά ότι ο τροχός της ταξικής πάλης δεν μπορεί να σταματήσει. Είναι μάλιστα τέτοιος ο φόβος τους, που έφτασαν στο σημείο να σπαταλήσουν τον – πολύτιμο γι αυτούς – χώρο και χρόνο στα Μέσα Ενημέρωσής τους και να κάνουν μέγα πολιτικό θέμα, το γεγονός, ότι ένα νέο κορίτσι φόρεσε μια μπλούζα με το σφυροδρέπανο, ακριβώς επειδή η νεολαία όλου του κόσμου, ταύτισε τα “θέλω” της με την δική της στάση» είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Το μοντέλο ρωτήθηκε σχετικά από δημοσιογράφο της εκπομπής Super Κατερίνα για την τοποθέτηση του ΓΓ του ΚΚΕ αλλά και για εκείνους που σχολίασαν αρνητικά την επιλογή της μπλούζας.

«Δεν έχω κάτι να σχολιάσω. Δημοκρατία έχουμε. Ο καθένας μπορεί να ψηφίσει, να υποστηρίξει τα δικά του πιστεύω, εγώ δεν έχω πει κάτι για τα δικά μου. Τι να σου πω;» είπε αρχικά η Τζούλια Νόβα.

«Δεν είχα να σχολιάσω κάτι αρνητικό περί Σοβιετικής Ένωσης. Κι αν κάτι σχολίασα ήταν για κάτι που το έχω βιώσει εγώ και η γενιά της μητέρας μου και λίγο της γιαγιάς. Από κει και πέρα κάποιοι ήθελαν να το πάρουν διαφορετικά για να το αναπτύξουν και να κάνουν ντόρο. Δεν μπορώ να κάνω κάτι εγώ για αυτό… » κατέληξε το μοντέλο.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Πυρπασόπουλος: «Κινδύνευσα να χάσω τη ζωή μου από το ξενύχτι και τις καταχρήσεις» (Video)

Σίλβια Κριστέλ: Η ταραχώδης ζωή της κινηματογραφικής «Εμμανουέλας», τα ναρκωτικά, η αναζήτηση πατρικής φιγούρας (Video)

Γιώργος Τσαλίκης: «Πέρασε με κόκκινο και 130 χλμ – Την επόμενη φορά ή θα σκοτωθείς ή θα σκοτώσεις» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01