search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 12:45
MENU CLOSE

Μπογδάνος για Τζούλια Νόβα και ΕΣΣΔ: «Είναι σαν να λέει ένας Έλληνας ότι όλα επί Χούντας ήταν καλά» (Video)

09.09.2021 11:28
BOGDANOS

«Η Τζούλια Νόβα δικαιολόγησε ένα δικτατορικό, αιμοσταγές καθεστώς όπως αυτό της πρώην Σοβιετικής Ένωσης» είπε σχολιάζοντας τη δήλωση του μοντέλου ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, προτρέποντάς την παράλληλα να διαβάσει ιστορία.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος καταδίκασε τον οχετό σεξιστικών σχολίων στο προφίλ της Τζούλιας Νοβα λέγοντας χαρακτηριστικά: «τα σχόλια στο Instagram της Τζούλιας Νόβα τα θεωρώ απαράδεκτα. Δεν θεωρώ ότι μία γυναίκα επειδή είναι όμορφη, μπορεί κάποιος να της απαγορεύσει να μιλάει. Κανείς δεν την κατηγορεί που έβαλε ένα μπλουζάκι για τη Σοβιετική Ένωση. Και εγώ το είχα βάλει, όταν είχε πέσει το τείχος, στα 25 μου. Το να καθυβρίζεις κάποιον επειδή είναι όμορφος, είναι παντελώς λάθος. Το κατακρίνω, το αποδοκιμάζω και είμαι απέναντι σε αυτό».

Ο βουλευτής στη συνέχεια κατηγόρησε το μοντέλο ότι δεν γνωρίζει ιστορία και ότι δεν έχει δικαίωμα να «ξεπλένει» και να υπερασπίζεται «το καθεστώς της κομμουνιστικής δικτατορίας». Ωστόσο της αναγνώρισε το δικαίωμα να… μιλάει τονίζοντας ότι «η αδιαμφισβήτητη ομορφιά της δεν μειώνει σε τίποτα από τη βαρύτητα αυτού που λέει».

«Απέναντι με βρίσκει και αυτό που έγραψε η κυρία Νόβα που δικαιολόγησε ένα δικτατορικό, αιμοσταγές καθεστώς όπως αυτό της πρώην Σοβιετικής Ένωσης» πρόσθεσε ο βουλευτής της ΝΔ στην πρωινή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στο MEGA. «Αν δεν κάνω λάθος η Τζούλια Νόβα κατάγεται από την Ουκρανία. Και έγραψε ότι κανείς δεν πεινούσε στην Ουκρανία. Όλοι οι ιστορικοί συμφωνούν ότι το 1932-33, επί Σοβιετικής Ένωσης, στην Ουκρανία είχαν από 3,5 μέχρι 11 εκατομμύρια νεκρούς από την πείνα».

«Η Τζούλια Νόβα έχει κάθε δικαίωμα να μιλάει, αλλά πρέπει να διαβάσει ιστορία. Αυτό που είπε είναι απολύτως ανιστόρητο. Και όχι μόνο είναι ανιστόρητο αλλά είναι και υπεράσπιση του καθεστώτος της κομμουνιστικής δικτατόριας του οποίου τα εγκλήματα συγκρίνονται μόνο με αυτά της ειδεχθέστερης ιδεολογίας που έχει δει ποτέ ο πλανήτης, δηλαδή του ναζισμού. Αυτά τα πράγματα δεν μπορούμε να τα λέμε έτσι» είπε ο βουλευτής της ΝΔ.

«Έχει κάθε δικαίωμα να μιλάει και η αδιαμφισβήτητη ομορφιά της δεν μειώνει σε τίποτα από τη βαρύτητα αυτού που λέει. όσοι την κράξατε γιατί είναι όμορφη, είστε λάθος. Θα πρέπει να δούμε τι είπε, και να απαντήσουμε σε αυτό που είπε. Που είναι ουρανομήκες σφάλμα. Είναι σαν να λέει ένας Έλληνας ότι κανένας Τούρκος δεν έσφαξε κανέναν Έλληνα. Σαν να λέει ένας Έλληνας ότι όλα επί Χούντας ήταν καλά. Δεν ισχύει αυτό το πράγμα και απορώ πώς η κυρία Νόβα έχει αυτή την αντίληψη στο μυαλό της. Να διαβάσει ιστορία, να δει ακόμη και Netflix, υπάρχουν φοβερά ντοκιμαντέρ του πώς πέθαιναν και κανιβάλιζαν ο ένας τον άλλο στην Ουκρανία ούτως ώστε ο Στάλιν να καρπώνεται τα σιτηρά τους να τα πουλάει και να δίνει στο εξωτερικό την εικόνα μιας ευημερούς Σοβιετικής Ένωσης και να φτιάχνει το μετρό της Μόσχας. Το μετρό της Μόσχας φτιάχτηκε πάνω στα θύματα του ουκρανικού λιμού. Δεν έχουμε δικαίωμα αυτά τα πράγματα ούτε να τα ξεχνάμε ούτε να τα ξεπλένουμε» κατέληξε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Διαβάστε επίσης:

Ο ανασχηματισμός φέρνει αλλαγές στα ψηφοδέλτια – Οι «καραμπόλες» των Υπουργών

To τηλεφώνημα του Λοβέρδου στον Χρυσοχοΐδη μετά την απομάκρυνσή του από την κυβέρνηση

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Ο κώλος του καθενός είναι κάτι ιερό – Η ταυτότητά μου γράφει λάθος ύψος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 12:45