search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:08
MENU CLOSE

Φεστιβάλ ΚΝΕ: Στο μπλουζάκι της Τζoύλιας Νόβα αναφέρθηκε ο Κουτσούμπας (Video)

26.09.2021 13:53
koutsoubas

Στη Τζούλια Νόβα και το μπλουζάκι με το σφυροδρέπανο και τα αρχικά CCCP που είχε φορέσει αναφέρθηκε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας στην ομιλία του στο φεστιβάλ της ΚΝΕ.

«Τόσο τους πονάει και τόσο τους φοβίζει ο σοσιαλισμός, η κόκκινη σημαία και το σφυροδρέπανο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Κουτσούμπας για το μπλουζάκι με το σφυροδρέπανο και τα αρχικά CCCP που φόρεσε η Τζούλια Νόβα

Αναλυτικά ο ΓΓ του ΚΚΕ ανέφερε:

«Η πολιτική των αστικών κομμάτων, εκτός από πυγμή φανερώνει και φόβο. Υπηρετούν μια τάξη που ξέρει πολύ καλά ότι ο τροχός της ταξικής πάλης δεν μπορεί να σταματήσει.

Είναι μάλιστα τέτοιος ο φόβος τους, που έφτασαν στο σημείο να σπαταλήσουν τον – πολύτιμο γι αυτούς – χώρο και χρόνο στα Μέσα Ενημέρωσής τους και να κάνουν μέγα πολιτικό θέμα, το γεγονός, ότι ένα νέο κορίτσι φόρεσε μια μπλούζα με το σφυροδρέπανο, ακριβώς επειδή η νεολαία όλου του κόσμου, ταύτισε τα «θέλω» της με την δική της στάση.

Τόσο τους πονάει και τόσο τους φοβίζει ο σοσιαλισμός, η κόκκινη σημαία και το σφυροδρέπανο. Κι αυτό είναι το πιο πολύτιμο όπλο που μπορεί να δώσει δυναμική και προοπτική στον καθημερινό αγώνα.

Ο σοσιαλισμός είναι η πραγματική πρόοδος, η κοινωνία στην οποία οι εργαζόμενοι βγαίνουν απ’ το περιθώριο της πολιτικής ζωής και συμμετέχουν ενεργά στη λήψη, στην εφαρμογή και στον έλεγχο των αποφάσεων, γιατί έχουν πλέον την εξουσία στα δικά τους χέρια».

Διαβάστε επίσης:

Δένδιας για Μπακογιάννη: «Θα τον θυμόμαστε για τους αγώνες του»

Τουρισμός-Κρήτη: «Απογειώθηκε» το Καλοκαίρι, «βουλιάζει» και το Φθινόπωρο

Θεοδωρικάκος για Fake News: «Όλες οι υποθέσεις στη δικαιοσύνη»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:08