search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:15
MENU CLOSE

Θεοδωρικάκος για Fake News: «Όλες οι υποθέσεις στη δικαιοσύνη»

26.09.2021 09:13
theodorikakos

O υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος μίλησε για την απόφασή του να παρέμβει προκειμένου να καταπολεμηθούν τα fake news που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

«Δε θα επιστρέψουμε σε ομάδες που καθοδηγούνται από την ανευθυνότητα, την οπισθοδρομική στάση, τον παραλογισμό ή κάθε είδους ιδιοτέλεια να δημιουργήσουν αναστάτωση στην κοινωνία» και υπογράμμισε ότι όλες οι σχετικές υποθέσεις πρέπει να πάνε αμέσως στη δικαιοσύνη», δήλωσε ο κ. Θεοδωρικάκος στην εκπομπή «Καλημέρα» του ΣΚΑΪ.

Για να καταλήξει: «Έδωσα εντολή στον επικεφαλής της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος να συγκεντρώσει από το διαδίκτυο και τα social media όλα τα στοιχεία που αφορούν σε δράσεις παρακίνησης των πολιτών, εναντία στη δημοσία υγεία, τη δημοσία ασφάλεια και το κράτος. Η χώρα έχει ανάγκη να προχωρήσει μπροστά, με ασφάλεια, με ενότητα και δεν πρόκειται να επιτρέψουμε σε διάφορες ομάδες που καθοδηγούνται από την ανευθυνότητα, την οπισθοδρομική στάση και τον παραλογισμό ή και κάθε είδους ιδιοτέλεια, να δημιουργήσουν αναστάτωση στην κοινωνία. Όλες οι σχετικές υποθέσεις πρέπει να πάνε αμέσως στη δικαιοσύνη. Και η ενημέρωση που έχω είναι ότι μετά την ανακοίνωση μας υπάρχουν πολλοί πολίτες που συμβάλλουν στην ανάδειξη τέτοιων περιπτώσεων».

Διαβάστε επίσης:

Καιρός σήμερα: Ήλιος, λίγα σύννεφα, περιορισμένη ορατότητα – Αναλυτική πρόγνωση

Γυναικοκτονία στη Ρόδο: Ο δράστης παρακολουθούσε την πρώην του με νοικιασμένο αμάξι (Video)

Γυναικοκτονία στη Ρόδο: Το τελευταίο αντίο στην 32χρονη εκπαιδευτικό (Photos/Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:11