search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:06
MENU CLOSE

Σασμός – Spoiler: Ένα σοβαρό τροχαίο φέρνει τα πάνω κάτω

29.09.2021 09:58
sasmosspoiler-new

Ο Σασμός συνεχίζεται στον Alpha με συγκλονιστικές εξελίξεις.

Μετά τον θάνατο του Στεφανή, ο Μαθιός βρέθηκε στο πλευρό της Βασιλικής για να της συμπαρασταθεί. Οι δυο τους ύστερα από χρόνια παραδίνονται ξανά στα συναισθήματά τους, ανταλλάσσοντας το πρώτο τους φιλί.

Η Καλλιόπη, ωστόσο, είναι αποφασισμένη να κάνει ότι μπορεί προκειμένου να τους κρατήσει μακριά, καθώς φοβάται πως θα αρχίσουν να λέγονται πολλά.

Μάλιστα, βρίσκει τη Βασιλική και τη νουθετεί να αραιώσει ο Μαθιός τις επισκέψεις στο σπίτι της. Λόγια που τελικά την επηρεάζουν.

Από την άλλη, ο Νικηφόρος εμπιστεύεται τον Μαθιό και τον βλέπει σαν δεύτερο πατέρα του. Ωστόσο, ο Μαθιός και η Βασιλική έρχονται σε σύγκρουση γι’ αυτό το θέμα. Ο καβγάς ανάμεσά τους θα οδηγήσει σε ολέθρια αποτελέσματα, καθώς λόγια σκληρά θα ειπωθούν και οι οι αλήθειες που πονούν θα βγουν στην επιφάνεια.

Ο Νικηφόρος έχει ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα και μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Η Βασιλική ενημερώνεται και σπεύδει στο πλευρό του, ενώ εκεί βρίσκεται ο Μαθιός. Η γυναίκα μαθαίνει πως ο νεαρός τράκαρε την ώρα που ο Μαθιός τού μάθαινε να οδηγεί.

Αυτή η αποκάλυψη έρχεται να ταράξει τις εύθραυστες ισορροπίες ανάμεσά τους. Η Βασιλική κατηγορεί ευθέως τον Μαθιό για ό,τι συνέβη στον γιο της και του ζητά να μείνουν για ένα διάστημα μακριά ο ένας από τον άλλον.

Διαβάστε επίσης:

ΕΡΤ: Με εκπομπή ο Νίκος Αλιάγας – Τι ετοιμάζει ο γνωστός δημοσιογράφος

«Γκέλ» στους χρήστες του διαδικτύου κάνει το ΕΡΤflix – Η επισκεψιμότητα «εκτοξεύτηκε»

To Top 10 της Δευτέρας 27 Σεπτεμβρίου: Στην κορυφή οι «Άγριες Μέλισσες»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:06