search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 23:12
MENU CLOSE

Σταύρος Νικολαΐδης: «Σκηνοθέτης μας έβριζε αισχρά και μας απειλούσε – Βγαίναμε στη σκηνή τρέμοντας»

29.09.2021 09:14
nikolaidis new

Οι αποκαλύψεις για επιθετικές και βίαιες συμπεριφορές στον χώρο του θεάτρου καλά κρατούν. Αυτή την φορά ήταν η σειρά του ηθοποιου Σταύρου Νικολαϊδη (πρωταγωνιστεί στη σειρά του Star «Ερωτας με διαφορά») να προχωρήσει σε αποκαλύψεις.

«Είχε τύχει πριν από μερικά χρόνια να γυρίσω, από πρόβα και να είναι τόσο άσχημη η συμπεριφορά του σκηνοθέτη, που έκλαιγα στην αγκαλιά της γυναίκας μου. Ερχόταν πριν από την παράσταση και καθόταν πίσω στα παρασκήνια.

Μας έβριζε αισχρά και μας απειλούσε ακόμα και την ώρα της παράστασης και εμείς βγαίναμε στη σκηνή τρέμοντας. Τότε δεν είχα αντιδράσει, γιατί είχα ανάγκη τη δουλειά, αλλά στο εξής δεν θα αφήσω να ξανασυμβεί κάτι τέτοιο.

Όποιος μου μιλήσει άσχημα θα τον βουτήξω από τον γιακά. Ξέρω πολλά ακόμα περιστατικά βίας που δεν έχουν βγει ακόμη στο φως», αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός μιλώντας στο Secret των Παραπολιτικών.

H περιπέτεια με τον κορωνοϊό

Ο ίδιος ανφέρθηκε και στην περιπέτειά του με τον κορωνοϊό. «Πέρασα τον κορωνοϊό πολύ βαριά. Έμεινα 10 μέρες στο σπίτι με υψηλό πυρετό και μία εβδομάδα στο νοσοκομείο «Σωτηρία» με πνευμονία και χαμηλό οξυγόνο. Ένιωθα συνέχεια τον φόβο μην εισαχθώ σε ΜΕΘ.

Ήμουν σαν αγρίμι σε κλουβί. Ξάπλωνα, ίδρωνα, δεν βολευόμουν, δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Ήταν πολύ περίεργο. Οι νοσοκόμες δεν μου έλεγαν και πολλά πράγματα. Κάποια στιγμή είχε μάθει όλο το νοσοκομείο για μένα και έρχονταν οι νοσοκόμες από όλες τις πτέρυγες να με δουν.

Αλλά με περιποιήθηκαν καλά. Μου έδιναν δύο αντιβιώσεις και ενέσεις κορτιζόνης. Ήμουν ψυχολογικά και σωματικά καταβεβλημένος. Κόλλησε και η γυναίκα και το παιδί μου, αλλά πιο ελαφριά», είπε ο Σταύρος Νικολαΐδης για την πρόσφατη περιπέτεια του.

Ο ίδιος μάλιστα δεν κρύβει την αγωνία του για την εξέλιξη της λόγω της πανδημίας.

Διαβάστε επίσης

Κιθαρίστας γνωστού συγκροτήματος είναι εξαφανισμένος επί 26 χρόνια – Ακόμη τον περιμένουν

Σάρον Στόουν: Δεν είχα δουλειά για 20 χρόνια (Photos)

Ντάνιελ Κρεγκ: Δεν το… φοβήθηκε το ροζ σακάκι στην πρεμιέρα του Τζέιμς Μποντ (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 23:08