search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:08
MENU CLOSE

Επίθεση με βιτριόλι: «Φίδι, σκύλα, μας διέλυσες» – Η αντίδραση της οικογένειας της Ιωάννας στο δικαστήριο

30.09.2021 12:08
paliospyrou_new

Το γεγονός ότι η 37χρονη κατηγορούμενη επιχείρησε να μιλήσει την ώρα της κατάθεσης της Ιωάννας προκάλεσε την έκρηξη των συγγενών της.

Η Ιωάννα απαντώντας σε σχετική ερώτηση σχετικά με την στάση της κατηγορούμενης απέναντι της σήμερα είπε:

«Με κοίταξε στα μάτια όπως εκείνη την ημέρα… Ψυχρή και απαθής»

Η κατηγορούμενη έκανε ένα χαμηλόφωνο σχόλιο το οποίο προκάλεσε την αντίδραση της οικογένειας της Ιωάννας.

Αδελφός Ιωάννας: Σκάσε μωρή, που θα μιλήσεις κιόλας!. Φίδι Ε φίδι μιλάς. Γ@@@ το @@@!

Μητέρα Ιωάννας: Σκύλα, απόβρασμα της κοινωνίας! μας διέλυσες…

Με τη συνοδεία αστυνομικών ο αδελφός της Ιωάννας βγήκε από τη δικαστική αίθουσα, ενώ η μητέρα της κάθισε στη θέση της.

«Καταλάβαινα ότι καιγόμουν, λιώνω»

«Σηκώθηκα για να πάω στη δουλειά μου και ήμουν στην είσοδο της πολυκατοικίας των γραφείων. Πάτησα το κουμπί του ασανσέρ και περίμενα να κατέβει. Κοιτούσα προς το κάτω περιμένοντας. Άκουσα κάποιους θορύβους. Δεν έδωσα σημασία. Σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι η καθαρίστρια ή κάποιος άστεγος. Καθώς περίμενα το ασανσέρ εμφανίστηκε μπροστά μου μια γυναίκα, σήκωσα το βλέμμα και με κοίταξε στα μάτια. Μου έριξε το βιτριόλι που εκείνη τη στιγμή δεν κατάλαβα τι ήταν και έφυγε τρέχοντας. Θέλω να σας πω ότι λούστηκα με αυτό το υγρό, το ένιωσα παντού πάνω μου. Ήμουν παντού στο σώμα μου λουσμένη και κατευθείαν μου ήρθε η μυρωδιά. Το πρώτο πράγμα ήταν να τρέξω για κάποιο βοήθεια. Θυμήθηκα ότι είχε φαρμακείο δίπλα και έτρεξα προς το φαρμακείο. Οι πόνοι ήταν φρικτοί, δεν έβλεπα καθόλου από το ένα μάτι. Μπήκα μέσα στο φαρμακείο ουρλιάζοντας οι άνθρωποι δεν καταλάβαιναν τι έλεγα πανικοβλήθηκαν. Τους έλεγα δώστε μου λίγο νερό, πεθαίνω βοήθεια, φώναζα. Πήγα στο νιπτήρα έριχναν νερό. Τα μαλλιά μου πέφτανε μέσα στο νιπτήρα. Έπιαναν το πρόσωπό μου και καταλάβαινα ότι καιγόμουν, λιώνω. Φώναζα για βοήθεια, οι άνθρωποι τρόμαζαν. Καταλάβαινα ότι εκείνη τη στιγμή κάτι χάνω.… Κάλεσαν σε βοήθεια το 166. Μου είπανε να βγάλω τα ρούχα μου γιατί λιώνανε πάνω μου. Εγώ το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να μη χάσω τις αισθήσεις μου. Γιατί καταλάβαινα ότι μόνο εγώ μπορούσα να σώσω τον εαυτό μου. Φώναζα Θεέ μου βοήθησε με γιατί μόνο εσύ μπορείς». Με αυτά τα λόγια ξεκίνησε τη συγκλονιστική της κατάθεση στο δικαστήριο η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Και συνέχισε:

«Θυμάμαι απλά να με βρέχουν, να ουρλιάζω, να πονάω να ξανακοιμάμαι, να ξανά ξυπνάω, μου έκαναν τομές στο μάτι μου και στο αυτί. Αυτά δεν θυμάμαι παραπάνω. Προσπαθούσα απλά να αντέχω για να μην πονάω» ανέφερε στην κατάθεση της η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

«Την επόμενη μέρα με ενημέρωσαν ότι θα διακομιστώ στο Θριάσιο. Θυμάμαι χαρακτηριστικά τη διακομιδή μου, επειδή δεν μπορούσα να δω, μπορούσα μόνο να ακούω, θυμάμαι την ώρα που περνούσαν τα φορεία στους διαδρόμους. Μια κυρία αναφώνησε “Θεέ μου” και κατάλαβα ότι το είπε για μένα, κατάλαβα ότι η κατάσταση δεν είναι καλή» περιέγραψε κλαίγοντας η 35χρονη κοπέλα.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση με βιτριόλι: «Ένιωθα ότι λιώνω, οι πόνοι ήταν φρικτοί» – «Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω» – Συγκλονίζει στην κατάθεσή της η Ιωάννα – (photos/video)

Επίθεση με βιτριόλι: Αναβιώνει ο εφιάλτης – Καταθέτει στη δίκη η Ιωάννα – Θα εμφανιστεί στα δικαστήρια η κατηγορούμενη;

Κορωνοϊός: Στο «κάδρο» των ειδικών η απαγόρευση παρελάσεων – Τι απαντά ο Γεωργιάδης (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:08