search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 09:03
MENU CLOSE

Επίθεση με βιτριόλι: Αναβιώνει ο εφιάλτης – Καταθέτει στη δίκη η Ιωάννα – Θα εμφανιστεί στα δικαστήρια η κατηγορούμενη;

29.09.2021 20:11
ioanna_vitrioli-new

Συνεχίζεται αύριο Πέμπτη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, η δίκη της γυναίκας που έριξε βιτριόλι στο πρόσωπο της Ιωάννας στην Καλλιθέα πριν από 2 χρόνια.

Αύριο αναμένεται να καταθέσουν σημαντικοί μάρτυρες και όπως έγινε γνωστό θα παρουσιαστούν νέα έγγραφα και στοιχεία που θα προσκομίσουν οι συνήγοροι της 34χρονης Ιωάννας.

Μάλιστα όπως όλα δείχνουν, αύριο η ίδια η Ιωάννα θα καταθέσει για την επίθεση που δέχτηκε με το βιτριόλι. Θα περιγράψει τις φρικτές και γεμάτο πόνο στιγμές που πέρασε από τη στιγμή που ανυποψίαστη έγινε το θύμα στη μέση του δρόμου. Την ίδια στιγμή κανείς δεν γνωρίζει εάν η θύτης θα παρευρεθεί στο δικαστήριο με τις πιθανότητες να είναι στο να μην πάει.

Η Ιωάννα έχει δηλώσει πως θα είναι παρούσα σε κάθε συνεδρίαση του δικαστηρίου και ότι περιμένει να έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τη γυναίκα που της διέλυσε τη ζωή, την 36χρονη Έφη Κακαράντζουλα. «Η Ιωάννα στην κατάθεση θα περιγράψει επακριβώς τις συνθήκες που βίωσε την ημέρα εκείνη, τις βλάβες και την πορεία αποκατάστασης της υγείας της και εφόσον της κάνει την τιμή η κατηγορουμένη να εμφανιστεί, θα της ζητήσει απαντήσεις στα ερωτήματα που δεν έχουν απαντηθεί από εκείνη», είπε στο protothema.gr ο συνήγορος της Νίκος Αλεξανδρής.

Αύριο επίσης θα χυθεί φως και για τον ρόλο που είχε ένας άνδρας στην εγκληματική αυτή ενέργεια όχι εμπλεκόμενος, αλλά είναι πρόσωπο – κλειδί. Είναι ο άνδρας με τον οποίο η κατηγορουμένη διατηρούσε, σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα, «ελεύθερη, περιστασιακή, ερωτική σχέση». Η Εφη Κακαράντζουλα είχε υποστηρίξει στην απολογία της στην ανακρίτρια πως είχε αποκτήσει «μία αρρωστημένη εμμονή μαζί της (σ.σ. με την Ιωάννα)», καθώς, όπως είπε, τη θεωρούσε υπεύθυνη για ένα προσωπικό της ζήτημα, ιδιαίτερα σημαντικό για εκείνη.

Διαβάστε επίσης:

Βρετανία: Άγριο ξύλο μπροστά από τα βενζινάδικα για λίγες σταγόνες βενζίνης (Video)

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: Το Πρωτοδικείο αποφασίζει εάν ο 54χρονος θα χρησιμοποιεί το επώνυμο του Μίκη

Το κορίτσι που πνίγεται: Ένα ανατριχιαστικό άγαλμα για την κλιματική αλλαγή (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 09:02