search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:17
MENU CLOSE

Βρετανία: Άγριο ξύλο μπροστά από τα βενζινάδικα για λίγες σταγόνες βενζίνης (Video)

29.09.2021 16:39
xylo_vretania-new

Χθες κάποιος Βρετανός επιστήμονας παρομοίασε την κατάσταση που συμβαίνει έξω από τα πρατήρια καυσίμων που πλέον δεν έχουν ούτε σταγόνα για δείγμα επειδή δεν υπάρχουν οδηγοί βυτιοφόρων για να γίνει εφοδιασμός, σαν «Άγρια Δύση».

Όσο περνούν οι μέρες και η κατάσταση αντί να καλυτερεύει γίνεται όλο και χειρότερη, η «άγρια δύση» παίρνει σάρκα και οστά. Ουρές αυτοκινήτων εκατοντάδων μέτρων έξω από τα βενζινάδικα, εκνευρισμός, ακόμη και ξύλο μεταξύ οδηγών για το ποιος θα βάλει πρώτος λίγες σταγόνες βενζίνης στο αυτοκίνητο του, είναι το σκηνικό σήμερα στη Βρετανία.

Σχολικά λεωφορεία ακυρώνουν τα δρομολόγια, οι παραδόσεις αίματος σταματούν, εργαζόμενοι κοιμούνται στη δουλειά φοβούμενοι ότι δεν θα καταφέρουν να επιστρέψουν, ενώ τα ταξί βρίσκονται σταθμευμένα στις άκρες του δρόμου, με άδειες δεξαμενές. Και δεν είναι μόνο αυτό. Ασθενοφόρα παραμένουν ακινητοποιημένα με αποτέλεσμα οι διακομιδές να γίνονται ολοένα και δυσκολότερες.

Η κατάσταση μάλιστα έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο αφού ο κόσμος γεμίζει ακόμη και μπουκάλια νερό με βενζίνη, ακόμη και κουβάδες. Η κυβέρνηση αποφάσισε να ρίξει στη μάχη και τον στρατό. Εκπαιδεύει «ταχύρυθμα» 150 στρατιώτες οδηγούς βυτιοφόρων για να μεταφέρουν εκείνοι καύσιμα και να εφοδιάζουν τα πρατήρια.

Οι Times αναφέρουν ότι η κρίση θα μπορούσε να διαρκέσει εβδομάδες, ακόμη κι αν σταματήσει ο πανικός των καταναλωτών., ενώ ακόμη και ο ίδιος ο υπουργός Επιχειρήσεων δεν μπόρεσε με βεβαιότητα να πει πως η κατάσταση θα έχει εξομαλυνθεί μέχρι τα Χριστούγεννα. «Δεν εγγυώμαι τίποτα. Το μόνο που λέω είναι ότι η κατάσταση σταθεροποιείται», είπε.

Διαβάστε επίσης:

Βασίλης Λεβέντης: Διασωληνώθηκε ξανά – Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: Ασφαλιστικά μέτρα κατά 54χρονου – Iσχυρίζεται πως είναι γιος του Μίκη (Video)

Βόλος: Άγριο ξύλο ανάμεσα σε ανήλικες – Αντί να τις χωρίσουν, τραβούσαν με τα κινητά! (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:48