search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:16
MENU CLOSE

Πάνω από 12 κιλά ηρωίνης κατασχέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας- Συνελήφθη 35χρονος

30.09.2021 16:54
narkvtika -new

Μεγάλη ποσότητα ηρωίνης που ξεπερνά τα 12 κιλά κατέσχεσαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής σε επιχείρηση για τη σύλληψη διακινητών ναρκωτικών. Στο σπίτι 35χρονου Σύρου εντοπίστηκαν 18 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες με ηρωίνη και 2 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες με κάνναβη. Συνολικά, κατά την αστυνομική έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 12 κιλά και 190 γραμμάρια ηρωίνη, 5,5 γραμμάρια κάνναβη, κινητό τηλέφωνο, ζυγαριά ακριβείας και ηλεκτρικός αναδευτήρας. Ο 35χρονος συνελήφθη κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση μεγάλης ποσότητας ηρωίνης, καθώς και κάνναβης

Σε βάρος του, καθώς και για δύο ακόμη αλλοδαπούς, οι οποίοι αναζητούνται, σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο συλληφθείς, μαζί με τους συγκατηγορούμενούς του, δραστηριοποιούνταν στην εισαγωγή ποσοτήτων ηρωίνης στην Ελλάδα, με σκοπό τη μεταφορά τους στην Αττική και την περαιτέρω διακίνηση στο κέντρο της Αθήνας.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Διαβάστε περισσότερα:

Αντιγριπικό εμβόλιο: Ξεκινά η συνταγογράφηση, όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε

Επίθεση με βιτριόλι: Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες στη δίκη – Όλοι οι διάλογοι μέσα στην αίθουσα

Σεισμός στην Κρήτη: Το Αρκαλοχώρι «βούλιαξε» έως και 18 εκατοστά (Χάρτες)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:14