ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 17:59
MENU CLOSE

Λιμενικός συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών και οπλοκατοχή

01.10.2021 19:20

Στη σύλληψη ενός αξιωματικού του Λιμενικού και πέντε ακόμη ατόμων προχώρησε η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων με την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών και της οπλοκατοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι λέξεις-κλειδιά ήταν «τσοπάνης», «κυδώνια», «κλειδί» και «παραγάδι», ενώ οι κωδικοί για την κοκαΐνη ήταν «λάλα» και «χρυσή κασετίνα».

Παράλληλα, διεξήχθη έρευνα σε σπίτια και χώρους εργασίας των συλληφθέντων στον Πειραιά και σε περιοχή της Φθιώτιδας όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων: 257,9 γραμμάρια κάνναβης, 10 δενδρύλλια κάνναβης, 4,55 γραμμάρια κοκαΐνης, 325 γραμμάρια λαθραίου καπνού, πιστόλι με γεμιστήρα, μεταλλική σιδερογροθιά, 57 φυσίγγια πυροβόλου και κυνηγετικού όπλου, κινητά τηλέφωνα και κάρτα sim, καθώς και 4.800 ευρώ.

Οι ναρκωτικές ουσίες που κατασχέθηκαν θα αποσταλούν στο Γενικό Χημείο του Κράτους, τα ψηφιακά πειστήρια και το όπλο στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακές εξετάσεις, ενώ το χρηματικό ποσό θα κατατεθεί στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις αρμόδιες εισαγγελικές Αρχές, ενώ ενημερώθηκε και ο εισαγγελέας Ναυτοδικείου Πειραιά.

Σύμφωνα με τηλεφωνικές καταγραφές που έγιναν στο πλαίσιο της έρευνας των Αδιάφθορων της ΕΛΑΣ, στο πελατολόγιο του λιμενικού φέρεται να βρίσκεται και γνωστός ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης:

Δημογραφικό: «Καμπανάκι» από ΕΛΣΤΑΤ, οι θάνατοι παραμένουν περισσότεροι από τις γεννήσεις

Εντοπίστηκε ανθρώπινος σκελετός στην Πεντέλη (Video)

Κορωνοϊός: Στα 2.636 τα νέα κρούσματα – 329 διασωληνωμένοι και 32 θάνατοι

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 17:56
Exit mobile version