search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 19:18
MENU CLOSE

Ελένη Δήμου: «Αν είναι να με διασωληνώσουν, προτιμώ να πεθάνω σπίτι μου» (Video)

06.10.2021 09:52
ELENI-DIMOY_NEW

Στο νοσοκομείο Γεννηματάς βρίσκεται η Ελένη Δήμου, η οποία νοσεί από κορωνοϊό.

Η τραγουδίστρια σε τηλεφωνική σύνδεση με την εκπομπή “Happy Day” μίλησε για την περιπέτειά της, ενώ αναφερόμενη στην περίπτωση διασωλήνωσης η ίδια «λύγισε».

«Ψυχολογικά είμαι χάλια. Δεν την παλεύω, αυτή η μοναξιά του κορωνοϊού δεν υπάρχει. Θέλω πολύ τον γιο μου, τον σύζυγό μου, τα ζωάκια μου, το σπίτι μου, την ηρεμία μου. Είχα πάρει συσκευή οξυγόνου σπίτι για να μη χρειαστεί να νοσηλευτώ.

Δεν αισθανόμουν δύσπνοια. Πήγα στο νοσοκομείο μετά από παρότρυνση των γιατρών. Ξύπνησα μια μέρα, αισθάνθηκα ένα βάρος στο στήθος και πήγα στο νοσοκομείο. Είπα ότι αν είναι να μου κάνουν διασωλήση είπα όχι, θέλω να πεθάνω σπίτι μου» είπε εμφανώς συγκινημένη, ενώ αναφερόμενη στους ανεμβολίαστους ξέσπασε:

«Είναι δυνατόν να υπάρχουν άνθρωποι ανεμβολίαστοι σε μια χώρα; Θέλετε να ρίξετε κυβερνήσεις. Μην το κάνετε με αυτόν τον τρόπο. Μην διακινδυνεύετε τη ζωή μας.

Οι γιατροί έλεγαν από την πρώτη εβδομάδα να μπω στο νοσοκομείο. Εγώ δεν αισθανόμουν τίποτα. Είχα λίγο πυρετό, αλλά έπαιρνα αντιπυρετικά. Αυτό με έριχνε. Ξύπνησα και αισθανόμουν ένα βάρος στο στήθος και κατάλαβα πως έπρεπε να πάω στο νοσοκομείο. Απλά είπα πως αν μου κάνουν διασωλήνωση, θέλω να πεθάνω σπίτι μου.

Με έχει πάρει από κάτω ψυχολογικά. Μιλάς ευτυχώς στο τηλέφωνο με βίντεο-κλήση. Φοράω αυτή τη μάσκα συνεχώς και με πιέζει πολύ στο πρόσωπο. Μου φωνάζουν να μην τη βγάλω γιατί θα αναγκαστούν να με διασωληνώσουν.

Συνέχεια τη φοράω τη μάσκα. Και στον ύπνο μου. Λυπάμαι τους ανθρώπους που δεν έχουν καταλάβει για το πόσο σοβαρό πράγμα μιλάμε. Είναι κρίμα από Θεό. Θέλετε κύριοι να πεθάνετε ανεμβολίαστοι; Να πάτε να πεθάνετε. Χωρίς να δημιουργείτε προβλήματα στους άλλους» τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

Η μεγάλη επιστροφή της Αντέλ με νέο τραγούδι (video)

Guardian: 2 ελληνικοί προορισμοί στη λίστα με τους 10 καλύτερους του φθινοπώρου

Μύκονος: Νέο «Nammos» και πεντάστερο ετοιμάζεται στη θέση του κάμπινγκ της «Παράγκας»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 19:15