search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 04:37
MENU CLOSE

Ξεσπά η σύντροφος του Κασόγκι: «Μου ραγίζει την καρδιά η πώληση της Νιουκάστλ στους δολοφόνους του άντρα μου»

08.10.2021 19:17
Τουρκία: Οι καταδίκες στη Σ. Αραβία απέχουν «μακράν» από την απόδοση δικαιοσύνης - Media

Τάραξε τα νερά της Premier League, η πώληση της Νιουκάστλ σε σαουδαραβικο fund που ανήκει στον πρίγκιπα Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν.

Ταράχτηκε όμως και η σύντροφος του Τζαμάλ Κασόνγκι, Χατιτζέ Τσενγκίζ, που ο δολοφόνος του άντρα της προχώρησε σε αυτή την επένδυση.

Ο δημοσιογράφος Τζαμάλ Κασόνγκι, δολοφονήθηκε μέσα στο προξενείο του σουνιτικού βασιλείου στην Τουρκία το 2018, όταν πήγε να πάρει τα πιστοποιητικά που χρειαζόταν για να μπορέσουν να παντρευτούν με την Χατιτζε – έτσι νόμιζε τουλάχιστον – με αποτέλεσμα τελικά να δολοφονηθεί από το καθεστώς του Μπιν Σαλμάν.

Παρακολουθώντας τις εξελίξεις, η χήρα του Κασόγκι, ξέσπασε για την πώληση της Νιουκάστλ, τονίζοντας πως με αυτόν τον τρόπο δεν σεβάστηκαν τη μνήμη του πρώην άνδρα της.

«Η πώληση της Νιουκάστλ μου ραγίζει την καρδιά, είμαι πολύ απογοητευμένη. Αυτό που κάνω από τότε που δολοφονήθηκε είναι να αναζητώ δικαιοσύνη για εκείνον. Και ξαφνικά βλέπω παντού στις ειδήσεις για την πώληση της ομάδας. Μην το κάνετε αυτό. Φαίνεται πως οι οπαδοί δεν νοιάζονται για ό,τι συνέβη στον Τζαμάλ, νοιάζονται μόνο για την οικονομική κατάσταση του κλαμπ.

Θέλω να τους θυμίσω πως υπάρχουν πράγματα πιο σημαντικά. Πρέπει να τους στείλετε το μήνυμα πως δεν μπορούν να αγοράσουν έτσι απλά μια ομάδα μετά από όσα έκαναν. Σεβαστείτε τη μνήμη του Τζαμάλ, που πλήρωσε το τίμημα για την ελευθερία του λόγου», ανέφερε χαρακτηριστικά η χήρα του Τζαμάλ Κασόγκι.

Διαβάστε επίσης:

Χάκερς χτύπησαν το Twitch: Tεράστια διαρροή προσωπικών δεδομένων

Ευρωπαίος Επίτροπος για το κλίμα: Πρέπει να αυξήσουμε τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας για να προστατευθούμε από τις αυξήσεις

Cryptocurrencies στην Ελλάδα: Miners αναζητούν Bitcoin και Ethereum – Οι αμοιβές (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:34