search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 04:19
MENU CLOSE

Συνεχίζεται το θρίλερ με την επιστροφή της πριγκίπισσας Σαρλίν του Μονακό στο παλάτι

12.10.2021 18:10
sarlin- new

Σε άλλη μία επέμβαση υποβλήθηκε στη Νότια Αφρική η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό, η οποία  «πήγε πολύ καλά, έγινε υπό γενική αναισθησία και  ήταν η τελευταία στην οποία έπρεπε να υποβληθεί μετά τη λοίμωξη της ΩΡΛ», όπως δήλωσε εκπρόσωπος του παλατιού στο Γαλλικό Πρακτορείο. Το Ίδρυμα της πριγκίπισσας Σαρλίν του Μονακό της Νότιας Αφρικής ανακοίνωσε ότι η «τελευταία επέμβαση» πραγματοποιήθηκε στις 8 Οκτωβρίου.

Η Σαρλίν είχε δηλώσει ότι θα παραμείνει στη Νότια Αφρική μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου. «Δεν μπορώ να πιέσω την επούλωση, οπότε θα είμαι καθηλωμένη στη Νότια Αφρική μέχρι το τέλος Οκτωβρίου.»

Η πριγκίπισσα έχει λάβει ιατρική περίθαλψη και έχει υποβληθεί σε πολλές μακροχρόνιες επεμβάσεις για μια λοίμωξη που εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της στη Νότια Αφρική τον Μάιο και εξαιτίας της οποίας οι γιατροί της απαγόρευσαν τα αεροπορικά ταξίδια, πράγμα που σήμαινε ότι έπρεπε να παρατείνει τη διαμονή της για αρκετούς μήνες.

Ωστόσο, η απουσία της από το πριγκιπάτο για 6 μήνες  έχει πυροδοτήσει φήμες για προβλήματα στο γάμο της Σαρλίν και του πρίγκιπα Αλβέρτου, αν και το παλάτι τις έχει διαψεύσει. Όμως η τελευταία φωτογραφία της Σαρλίν μέσα από το σπίτι που διαμένει στη Νότια Αφρική προκαλεί αρκετά ερωτηματικά για την ψυχική υγεία της, αφού έχει μπροστά της τη Βίβλο και φορά ένα ροζάριο στο λαιμό της.

Διαβάστε επίσης:

Σον Μέντες, Έντ Σίραν και Coldplay στην τελετή απονομής του Earthshot Prize φέρνει ο πρίγκιπας Ουίλιαμ

Κωστής Μαραβέγιας – Τόνια Σωτηροπούλου: Στιγμές ευτυχίας μετά τον γάμο (photos)

GNTM-Άγγελος Μπράτης: Την πρώτη χρονιά είχα κατάθλιψη και έπαιρνα αγωγή (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33