search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:06
MENU CLOSE

Πριγκίπισσα Σαρλίν: Ξανά στο χειρουργείο – Ανησυχία για την υγεία της

08.10.2021 20:43
sarlin_monaco-new

Ξανά στο χειρουργείο μπαίνει η πριγκίπισσα του Μονακό Σαρλίν και οι φήμες αλλά και η ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της φουντώνουν. Η πριγκίπισσα βρίσκεται στη Νότια Αφρική και όπως μεταδίδει το αμερικανικό People, η Σαρλίν εισήχθη ξανά στο νοσοκομείο σήμερα, προκειμένου να υποβληθεί στην τελευταία επέμβαση, πριν πάρει την έγκριση της ιατρικής ομάδας που την παρακολουθεί να επιστρέψει στην Ευρώπη.


Επίσημα η Σαρλίν έχει επιπλοκές (παρά τη βαριά φαρμακευτική αγωγή που ακολουθεί) εξαιτίας μιας μόλυνσης που έπαθε στη Νότια Αφρική. Την ίδια στιγμή στο πριγκιπάτο του Μονακό φουντώνουν οι φήμες (από την παρατεταμένη της απουσία) ότι στον γάμος της με τον Αλβέρτο τα μαύρα σύννεφα δεν έχουν φύγει, παρά το γεγονός ότι το ζευγάρι έχει διαψεύσει αυτές τις φήμες.


Μιλώντας μέσα στην εβδομάδα στο ραδιόφωνο RMC, ο πρίγκιπας Αλβέρτος δήλωσε πως η Σαρλίν «είναι ακόμη στη Νότια Αφρική, αλλά θα επιστρέψει πολύ σύντομα, πρέπει να μιλήσουμε με τους γιατρούς σε λίγες ημέρες. Είναι καλύτερα. Ήταν πολύ περίπλοκο όλο αυτό για εκείνη, επειδή την επηρέασαν διάφορα προβλήματα». Είπε και συνέχισε: «Δεν έφυγε επειδή ήταν θυμωμένη μαζί μου ή με οποιονδήποτε άλλον. Πήγε στη Νότια Αφρική για τη δουλειά της στο Ίδρυμα και να περάσει λίγο χρόνο με τον αδελφό της και μερικούς φίλους»

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Πολύζου: Το τρέξιμο ήταν «σωσίβιο» για τον «Γολγοθά» της – Τη βίαζε ο πατέρας της (video)

Αλλάζουν όλα σε εστίαση και ψυχαγωγία με τα νέα μέτρα – Σαρωτικοί έλεγχοι

Μόνο ηλεκτρικά Ι.Χ. εξαιρούνται από τον «Καθαρό Δακτύλιο»- Όλες οι αλλαγές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:06