ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 16:18
MENU CLOSE

Ο Σταύρος Θεοδωράκης κάνει comeback χωρίς... backpack - Πρεμιέρα τέλος Οκτωβρίου για τους «Πρωταγωνιστές»

18.10.2021 13:07

Στο τέλος του μήνα θα βγάλει στον αέρα ο Alpha την πρώτη εκπομπή «Πρωταγωνιστές» με την οποία ο Σταύρος Θεοδωράκης σηματοδοτεί την επάνοδο του στη δημοσιογραφία και την τηλεόραση.

Ο Θεοδωράκης κάνει comeback χωρίς όμως το backpack. Κι όμως είναι γεγονός. «Σακίδιο τέλος», είπε με κατηγορηματικό τρόπο ο δημοσιογράφος για το αξεσουάρ με το οποίο σχεδόν είχε ταυτιστεί.

Δηλώνει έτοιμος και ήδη η λίστα του αποτελείται από πλούσια θεματολογία. Άλλωστε είχε πιάσει δουλειά από το καλοκαίρι με γυρίσματα σε σχεδόν όλα τα μήκη και πλάτη της ελληνικής Επικράτειας.

Η πρώτη εκπομπή θα είναι πολυθεματική. «Επιχειρώ μια σούμα της επικαιρότητας», εξήγησε στο topontiki.gr. Κινήθηκε εντός και εκτός των τειχών του Λεκανοπεδίου.

Οι πυρκαγιές ξέσπασαν, σάρωσαν τα πάντα στο πέρασμά τους, άφησαν στάχτες, σχεδόν μονοπώλησαν την επικαιρότητα το καλοκαίρι και κατόπιν, όταν έσβησαν οι φωτιές, έσβησαν και τα φώτα της δημοσιότητας – φωτεινή εξαίρεση ο Ant1 με ολόκληρη δημοσιογραφική καμπάνια από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Οι  «Πρωταγωνιστές»  στην πρεμιέρα τους και περίπου επτά χρόνια από την τελευταία εκπομπή τους, όταν ο Θεοδωράκης πέρασε στον στίβο της πολιτικής, θα παρουσιάσουν ιστορίες ανθρώπων από τα καμένα της Αττικής.  «Πετάχτηκαν» ως τη Ζάκυνθο και φώτισαν βιωματικές εμπειρίες που σχετίζονται με τον «καταλύτη» δραματικών εξελίξεων της τελευταίας περιόδου. Και ύστερα περιπλανήθηκαν στους δρόμους της Κυψέλης εξετάζοντας φαινόμενα έξαρσης της εγκληματικότητας.

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση: Χαμηλές πτήσεις για τον Γιώργο Αυτιά – Προβληματισμός στον ΣΚΑΪ

ΣΚΑΪ: Νωρίτερα ο τελικός τους «The Voice»

Θρήνος στην ΕΡΤ: Έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος Ελένη Αποστολοπούλου (Video)

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 16:17
Exit mobile version