ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 16:53
MENU CLOSE

Πετρούνιας: Πρώην αθλήτρια της ενόργανης του απαντάει – «Με έσερναν στο γυμναστήριο από τα μαλλιά, μάτωναν τ' αυτιά μου»

22.10.2021 20:41

Δεν έχει κοπάσει ακόμη ο σάλος μετά τις δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια για τις παρενοχλήσεις και το #metoo. Η πρώην πρωταθλήτρια της ενόργανης, Δήμητρα Καστρίτση, που είναι μεταξύ των 22 αθλητριών και αθλητών, που είχαν προχωρήσει στις καταγγελίες για περιστατικά σωματικής και λεκτικής βίας του απάντησε: «Οι δηλώσεις του είναι ατυχέστατες και ακόμα πιο ατυχέστατη η προσπάθειά του να τις διορθώσει»


Και τα πυρά της κατά του Πετρούνια δεν σταματούν εκεί: «Σε καμία περίπτωση δεν θα αφήσουμε την προσπάθεια για κάθαρση στον χώρο της ελληνικής Γυμναστικής να πάει χαμένη με τέτοιες ατυχείς δηλώσεις από ανθρώπους όπως ο κ. Πετρούνιας με το “εάν, εάν, εάν”».


Η ίδια μίλησε και για τα περιστατικά σωματικής, λεκτικής και ψυχολογικής βίας που υπέστη ως νεαρή αθλήτρια στην ηλικία των 12 ετών, σε προπόνηση της εθνικής ομάδας: «Μας άφηναν νηστικές και μας χτυπούσαν. Με τραβούσε από τα μαλλιά και με κλωτσιές με έσυρε στο γυμναστήριο, τα αυτιά μου μάτωναν»
Και συνέχισε: «Ξύλο μπορεί να έπεφτε ακόμα και γιατί μια αθλήτρια στην προπόνηση δεν τέντωνε καλά το χέρι της»

Διαβάστε επίσης:

Άλεκ Μπάλντουιν: Καταγγελία πως το όπλο είχε «πραγματική σφαίρα στον μύλο»

Υποχρεωτική η χρήση μάσκας στις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου

Squid game: Τρολάρουν τον Ερντογάν με τη δημοφιλή σειρά του Netflix (Video)

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 16:50
Exit mobile version