search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 16:18
MENU CLOSE

Ο Ράνταλ Έμετ σκηνοθέτησε με ψευδώνυμο ταινία με τον Τζον Τραβόλτα – Είναι κατηγορούμενος σε υποθέσεις κακοποίησης

29.04.2024 14:47
randall-emmett

Ο κινηματογραφικός παραγωγός και σκηνοθέτης Ράνταλ Έμετ σκηνοθέτησε νέα ταινία με πρωταγωνιστή τον Τζον Τραβόλτα με ψευδώνυμο μετά από μια σειρά καταγγελιών σε βάρος του για κακοποίηση και κατηγορίες για κακομεταχείριση επιχειρηματικών εταίρων, τις οποίες ο ίδιος έχει αρνηθεί.

Ο Έμετ, 53 ετών, χρησιμοποιεί τώρα το μεσαίου του όνομα, που είναι Άιβς (Ives).

Εκτός από την παραγωγή ταινιών όπως The Irishman, 2 Guns and Gotti, στις οποίες πρωταγωνιστούσε επίσης ο Τραβόλτα, ο Έμετ είναι γνωστός για τις εμφανίσεις του στο ριάλιτι Vanderpump Rules ως σύντροφος της Λάλα Κεντ.

Ήταν επίσης το θέμα του ντοκιμαντέρ του Hulu του 2023 «The Randall Scandal: Love, Loathing, and Vanderpump», το οποίο περιγράφει λεπτομερώς τον χωρισμό του με την Κεντ το 2021, καθώς και κατηγορίες από βοηθούς του ότι δημιουργούσε συνεχώς εχθρικούς χώρους εργασίας.

Ο Έμετ χρησιμοποίησε για πρώτη φορά το όνομα Άιβς επαγγελματικά για να σκηνοθετήσει την ταινία δράσης «Cash Out» με τον Τζον Τραβόλτα που κυκλοφόρησε στο VOD. Θα χρησιμοποιήσει επίσης το όνομα για το σίκουελ, το οποίο έχει ήδη γυριστεί στο Scarlet Pearl Casino Resort στο Μισισιπή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των Los Angeles Times, ο Ράνταλ Έμετ είχε επίσης επιλεγεί για τη σκηνοθεσία της ταινίας με τον Σιλβέστερ Σταλόνε Armored, αλλά αντικαταστάθηκε λίγο πριν αρχίσουν τα γυρίσματα από τον πρωτοεμφανιζόμενο Τζάστιν Ρουτ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 16:17