search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 11:53
MENU CLOSE

Παύλος Πολάκης: «Δεν χρειάζεται να ασχολούμαστε τόσο με το ΚΙΝΑΛ»

23.10.2021 16:16
polakis-new

«Θα κερδίσουμε τις εκλογές, όχι μόνο με μία, αλλά με πολλές χιλιάδες ψήφους, αν όλα τα μέλη και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σαλπίσουμε μήνυμα νίκης και ανατροπής…».

Αυτό επισήμανε στην τοποθέτησή του κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, ο οποίος πρόσθεσε πως μέχρι τον Σεπτέμβριο, ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να μπορέσει να αυξήσει πάρα πολύ τα μέλη, ώστε να αντιστοιχίσει τον οργανωμένο με τον κοινωνικό ΣΥΡΙΖΑ.

«Θα πρέπει να εκπέμψουμε πιο καθαρά έναν προγραμματικό λόγο με δύο κόκκινες κλωστές: η πρώτη είναι ότι το πρόγραμμα θα διαπερνιέται από πολιτική υπέρ της κοινωνικής πλειοψηφίας, υπέρ του κοινωνικού κράτους, με ένα κοινωνικό συμβόλαιο υπέρ της δίκαιης ανακατανομής. Η δεύτερη να διατυπώσουμε αιτήματα με τα οποία θα περιγράφεται ότι η εξουσία αλλάζει χέρια, αυτό που δεν το κάναμε γιατί δεν μπορούσαμε», επισήμανε.

«Δεν χρειάζεται να ασχολούμαστε τόσο με το ΚΙΝΑΛ», τόνισε και πρόσθεσε πως «Ο κορμός της προοδευτικής συμμαχίας είναι ο ΣΥΡΙΖΑ…».

«Δεν θα μας παίξουν τα μέσα ενημέρωσης, εμείς με τη δουλειά μας με την επαφή με τον κόσμο πρέπει να ξεπεράσουμε τα μέσα, και με τη νίκη μας να τους φέρουμε όλους προ των ευθυνών τους», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Χουλουσί Ακάρ: «Αν η Ελλάδα δεν εξοπλίζεται κατά της Τουρκίας, τότε εναντίον ποιου;»

Άρτα: Γιατρός αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει – Όταν το μετάνιωσε ζήτησε βοήθεια

Εξελίξεις στο Πέραμα: Συνελήφθησαν για ανθρωποκτονία οι 7 αστυνομικοί – Τι έδειξε η εξέταση στον νεκρό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 11:51