search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:34
MENU CLOSE

Κακλαμάνης: «Η Φώφη ήξερε ότι θα φύγει» – Η άγνωστη ιστορία που τους έφερε κοντά (Video)

26.10.2021 18:18
kaklamanis_new

Σε μία εξομολόγηση – αποκάλυψη προχώρησε ο «γαλάζιος» Νικήτας Κακλαμάνης για αυτό που τον ένωνε με την πρόεδρο του Κινηματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής, μιλώντας στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο ανέφερε πως η κ. Γεννηματά ήξερε πως θα φύγει από τη ζωή, περιγράφοντας και την σχέση του με την οικογένεια Γεννηματά.

Ο Νικήτας Κακλαμάνης ήταν ο γιατρός της γυναίκας του Γιώργου Γεννηματά και μητέρας της Φώφης, όταν η ίδια διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού. «Έτσι μπήκα κατά κάποιον τρόπο στην οικογένεια Γεννηματά».

Όπως σημειώνει ο Νικήτας Κακλαμάνης:

«Η Κάκια ποτέ δε με ρώτησε ‘πως πάω’. Εκείνο που την ενδιέφερε και με ρωτούσε, ήθελε να τη βεβαιώσω, και φυσικά της έλεγα ψέματα, αν υπάρχει κληρονομική προδιάθεση γιατί φοβόταν για τα δύο της κορίτσια. Έτσι γνώρισα και τη Φώφη σε πολύ νεαρή ηλικία».

Επιπλεόν, όπως αποκάλυψε πριν υποβληθεί ο ίδιος σε επέμβαση για αφαίρεση καρκίνου από το παχύ έντερο, «το προηγούμενο βράδυ με πήρε τηλέφωνο για να μου δώσει κουράγιο για την επόμενη ημέρα. Μου έλεγε ‘έκανες το τσεκ απ, δεν παίζουμε με τον καρκίνο Νικήτα’, γιατί ήξερε ότι ήμουν αμελής».

Τέλος, αναφορικά με το χρόνιο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε η Φωφη Γεννηματά, ο «γαλάζιος» βουλευτής ανέφερε πως η πρόεδρος γνώριζε τη σοβαρότητα της κατάστασής της, παρόλο που δεν την είχε μοιραστεί με τον κύκλο της.

«Είχε πλήρη επίγνωση της κατάστασής της. Ήξερε, μπορεί να την έκρυβε από όλους, αλλά ήξερε τη βαρύτητα της νόσου», καταλήγει.

Διαβάστε επίσης:

Χρηματιστήριο: Το παρασκήνιο της παραίτησης του Σωκράτη Λαζαρίδη

Η Φώφη Γεννηματά, το Σύμφωνο Συμβίωσης και η αξιοπρέπεια

Φώφη Γεννηματά: «Την Κυριακή πίστευε ότι πάει καλύτερα» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:32