search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:33
MENU CLOSE

Γωγώ Μαστροκώστα για καρκίνο: «Σε όσους μου λένε ότι ήμουν μαχήτρια, λέω ήμουν τυχερή» (Video)

26.10.2021 15:00
GOGO-MASTROKOSTA-NEW

Για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο του μαστού μίλησε η Γωγώ Μαστροκώστα, με αφορμή τον χαμό της Φώφης Γεννηματά.

«Η Φώφη Γεννηματά, για μένα, πάνω από όλα είναι μία μάνα που αφήνει πίσω τρία παιδιά. Αυτό μετράει για μένα και αυτό είναι το πιο σημαντικό και πιστεύω ότι κάθε μάνα το πρώτο που σκέφτεται είναι αυτό: “Τα παιδιά μου”»

Παράλληλα, η Γωγώ Μαστροκώστα επισήμανε ότι η ψυχολογία και η δύναμη του μυαλού μπορούν να βοηθήσουν στην έκβαση της ασθένειας, ωστόσο, δυστυχώς μετρά πολύ και ο παράγοντας “τύχη”.

«Το λέω τώρα και ανατριχιάζω, γιατί κι εγώ σοκαρίστηκα και στενοχωρήθηκα πάρα πολύ. Ήταν μια γυναίκα που το είχε παλέψει, αλλά καμιά φορά είναι και θέμα τύχης. Σε όσους μου λένε ότι ήμουν μαχήτρια, λέω ήμουν τυχερή. Δεν είναι δυνατόν να μην λιγοψυχήσεις, ούτε μία στο εκατομμύριο.

Εμείς που έχουμε βιώσει αυτές τις καταστάσεις παθαίνουμε ακόμα χειρότερο σοκ όταν κάποιος “φεύγει”, γιατί λες δεν έχει τελειώσει ποτέ. Σίγουρα ήταν μία από τις περιπτώσεις τις πολύ σπάνιες, αλλά σίγουρα υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις πιο ήπιες. Να μην τρομοκρατηθούν οι γυναίκες» τόνισε, μιλώντας στην εκπομπή Πρωινό.

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Αϊβάζης: Στο νοσοκομείο με κορωνοϊό ο ηθοποιός (Video)

Joanne: Το πρόβλημα στην όρασή της και η εκφύλιση ωχράς κηλίδας

GNTM: Ηχηρή αποχώρηση από το ριάλιτι μόδας (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:28