search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 17:05
MENU CLOSE

Φώφη Γεννηματά: Ειδικό πρόγραμμα για την πρόληψη του καρκίνου, ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης

27.10.2021 19:58
kiriakos

Με ένα ειδικό πρόγραμμα για την πρόληψη του καρκίνου, που θα φέρει το όνομά της, τιμά η Πολιτεία τη μνήμη της Φώφης Γεννηματά, όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σχολιάζοντας: «έτσι όπως θα ήθελε και εκείνη».

Η αρχή γίνεται από τον προσυμπτωματικό έλεγχο για τον καρκίνο του μαστού διότι αποτελεί τη συχνότερη μορφή καρκίνου που απειλεί τις γυναίκες και ταυτόχρονα αυτόν που μπορεί να θεραπευθεί εφόσον εντοπιστεί εγκαίρως.

Οπως επισημαίνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Είναι ένα χρέος της πολιτείας, που τώρα γίνεται μεγαλύτερο, καθώς θα το συνοδεύει η δύναμη και το χαμόγελο της Φώφης. Μαζί με το μήνυμα ότι ο αγώνας για μία καλύτερη δημόσια υγεία πρέπει να μας έχει πάντα ενωμένους».

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

Διαβάστε επίσης

Επίθεση με βιτριόλι: Φίλες της Ιωάννας με μάσκες στο πλευρό της – «Τα θύματα βίας να βρουν στο πρόσωπό μου την ελπίδα» (Photos)

Επική «γκάφα» τηλεθεατή: «Έβλεπα τον ΣΚΑΪ, το δικό σας κανάλι» είπε σε εκπομπή του Mega (video)

Ανήκουστο! Περίπου 400 άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχασαν τη ζωή τους τα τελευταία 13 χρόνια για μια…selfie

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 16:59