search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 09:03
MENU CLOSE

Σασμός – Spoiler: Η Αργυρώ εγκαταλείπει την οικογένειά της

29.10.2021 13:21
sasmos-spoiler-new

Υψηλές… πτήσεις στην τηλεθέαση εξακολουθεί να κάνει ο «Σασμός», με το κοινό να συντονίζεται καθημερινά στους δέκτες προκειμένου να παρακολουθήσει τη νέα σειρά του Alpha.

Ο Πετρής μαθαίνει για τη σχέση της Αργυρώς με τον Αστέρη κι έρχεται αντιμέτωπος τόσο μαζί της όσο και με τον Σταματάκη. Το παράνομο ζευγάρι αποφασίζει, λοιπόν, να το σκάσει από την Κρήτη.

Μετά τον ολιγοήμερο χωρισμό τους, οι δυο τους διαπιστώνουν πως δεν μπορούν να μείνουν χώρια και πλέον, φαίνονται πιο αποφασισμένοι από ποτέ να μην αφήσουν κανέναν και τίποτα να τους χωρίσει ξανά.

Ωστόσο, η Βασιλική ανακαλύπτει την κρυφή τους σχέση μιας, ωστόσο, δεν αποκαλύπτει τίποτα σε κανέναν καθώς γνωρίζει πως, εάν η Καλλιόπη μάθει τι έκανε ο γιος της, θα ξεκινήσει νέος πόλεμος ανάμεσα στις δυο οικογένειες.

Σύμφωνα με το My Tv, η Μαρίνα καταλαβαίνει ότι οι προσπάθειες της να απομακρύνει την Αργυρώ από τον Αστέρη πέφτουν στο κενό. Έτσι, προκειμένου να μη χάσει ξανά την κόρη της, αποφασίζει να αλλάξει τακτική.

Το μυστικό τους ωστόσο θα φανερωθεί την πλέον ακατάλληλη στιγμή σε κάποιον που δεν πρέπει. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Πετρή, ο οποίος από μία συζήτηση που ακούει διαπιστώνει πως η αδελφή του είναι σε σχέση με τον γιο του φονιά του πατέρα του.

Αυτό τον κάνει έξαλλο, με τη Μαρίνα και τη γιαγιά Ειρήνη να μοιάζουν ανήμπορες να τον ηρεμήσουν.

Ο Πετρής έρχεται, λοιπόν, αντιμέτωπος με την Αργυρώ και τα δυο αδέλφια ανταλλάσσουν πολύ βαριά λόγια.

Η Αργυρώ είναι σε απόγνωση, αλλά την ίδια στιγμή δηλώνει αποφασισμένη να μην κάνει πίσω. Δίχως να χάνει χρόνο, μαζεύει τα πράγματα της και φεύγει πικραμένη από το σπίτι της εγκαταλείποντας την οικογένεια της ακόμη μια φορά.

Ο Αστέρης, από την άλλη, πηγαίνει να βρει τον Πετρή και τον διαβεβαιώνει ότι αγαπά την Αργυρώ και ότι δεν προτίθεται να βλάψει την οικογένεια τους.

Εκείνος, όμως, είναι ανένδοτος. Καθώς οι μέρες περνούν, τα δυο αδέλφια συνεχίζουν να μη μιλούν μεταξύ τους παρά τις προσπάθειες της Μαρίνας να αποκαταστήσει τις σχέσεις τους.

Λίγες μέρες μετά, ο Αστέρης ψάχνει να βρει μια λύση για τους δυο τους. Έτσι, ζητάει από την Αργυρώ να γυρίσουν σελίδα στη ζωή τους και να φύγουν μακριά από όλους και όλα προκειμένου να είναι ευτυχισμένοι.

Ύστερα από αρκετή σκέψη, εκείνη δέχεται να το σκάσει μαζί του, ωστόσο, προβληματίζεται για την αντίδραση της οικογένειάς της, καθώς γνωρίζει ότι έτσι θα δώσει το τελειωτικό χτύπημα στη μητέρα της που τη στερήθηκε τόσα χρόνια.

Διαβάστε επίσης:

Πρωινάδικα μεσημεριανάδικα – Σε ένα άλλο σύμπαν

Τηλεθέαση: Το τοπ-20 της εβδομάδας – Σαρώνουν τα σήριαλ

Άγριες Μέλισσες: Νέα γυναίκα στη ζωή του Νικηφόρου – Σφοδρή σύγκρουση με την Ασημίνα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 08:57