search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:13
MENU CLOSE

Άγριες Μέλισσες: Νέα γυναίκα στη ζωή του Νικηφόρου – Σφοδρή σύγκρουση με την Ασημίνα

29.10.2021 10:33
agries-melisses-asimina-new

Συγκλονιστικά αναμένονται τα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες με τη μια ανατροπή να διαδέχεται την άλλη.

Μετά την έκδοση του διαζυγίου του με την Ασημίνα, ο Νικηφόρος γίνεται έξαλλος, καθώς πιστεύει πως ο Πέτρος έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφασή της. Ο ίδιος αποφασίζει να τον συναντήσει, φέρνοντάς τον σε δύσκολη θέση.

Όταν η Ασημίνα μαθαίνει για τη συνάντηση αυτή, το πρώην ζευγάρι συγκρούεται έντονα ακόμη μία φορά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού “TV O Clock”, το ίδιο βράδυ, ο Νικηφόρος έχει στο νυχτερινό κέντρο μια ιδιαίτερη γνωριμία. Συγκεκριμένα, συναντά μια γυναίκα, τη Ρένα, η οποία τον γοητεύει και θέλει να την προσεγγίσει. Το ρόλο θα υποδυθεί η ηθοποιός Μελίνα Λεφαντζή.

Την ίδια στιγμή, η Ασημίνα αναλαμβάνει τη θέση της κοσμικογράφου στην εφημερίδα και θα κάνει αισθητή την παρουσία της στην εκδήλωση της νομαρχίας, η οποία πραγματοποιείται στο νυχτερινό κέντρο του Νικηφόρου και του Κωνσταντή.

Στη δεξίωση, τα πράγματα κυλούν ομαλά για τους προσκεκλημένους, όχι όμως για όλους, καθώς η συνύπαρξη του Δούκα και της Μυρσίνης με την Ασημίνα και τα παιδιά τους θα φέρει τριγμούς. Παράλληλα, ο Πέτρος θα γίνει στόχος του Ακύλα.

Και όσο ο Νικηφόρος αντιλαμβάνεται πως η απόσταση ανάμεσα σε εκείνον και την Ασημίνα είναι πια αγεφύρωτη, θέλει και εκείνος να γυρίσει σελίδα στη ζωή του…

Διαβάστε επίσης:

Mega: Τη Δευτέρα η πρεμιέρα της Νίκης Λυμπεράκη

ΕΡΤ: Συμφώνησε με την Nielsen για τη μέτρηση τηλεθέασης

ΑΝΤ1: Ποιοι θα παίξουν στο «ROUK ZOUK Special» – Η έκπληξη που ετοιμάζει η Μακρυπούλια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:13