search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:05
MENU CLOSE

Βig Brother: Γυναικεία υπόθεση η αποψινή αποχώρηση (Video)

29.10.2021 17:08
big-brother

Τρεις γυναίκες με δυναμική παρουσία στο σπίτι του BIG BROTHER είναι υποψήφιες προς αποχώρηση. Ποια από τις Ανχελίτα, Σαμάνθα και Ευδοκία θα αποχαιρετήσει τους συγκατοίκους της στο τέλος του live;

Στο αποψινό live επεισόδιο ο BIG BROTHER. θα ζητήσει από τους συγκατοίκους να ψηφίσουν το νέο τους αρχηγό πριν ακόμα να μάθουν ποιος αποχωρεί.

Απόψε στις 22.00 ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα  μας καλωσορίζουν στο BIG BROTHER LIVE και μαζί με την Αφροδίτη Γραμμέλη θα σχολιάσουν όλα αυτά που συνέβησαν μέσα στο σπίτι την εβδομάδα που πέρασε.

Ενώ στο πλατό θα βρεθεί και μία… «LOVE IT» παρέα για να προσφέρει τη δική της ματιά στα γεγονότα. Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, η Σίσσυ Καλλίνη και ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας αναλύουν συμπεριφορές και θέτουν κρίσιμες ερωτήσεις στους συγκατοίκους.

Ένα πολυσυζητημένο αγόρι του σπιτιού αφηγείται τη δική του Γραμμή Ζωής ενώ θα παρακολουθήσουμε και αποσπάσματα από την εβδομάδα που πέρασε σε πρώτη μετάδοση.

Share your truth.

Big Brother is – always- watching you!

BIG BROTHER νέο επεισόδιο καθημερινά Δευτέρα-Πέμπτη στις 23.00 και 

BIG BROTHER LIVE Παρασκευή στις 22.00 στον ΣΚΑΪ

Διαβάστε επίσης

Πρωινάδικα μεσημεριανάδικα – Σε ένα άλλο σύμπαν

Τηλεθέαση: Το τοπ-20 της εβδομάδας – Σαρώνουν τα σήριαλ

Άγριες Μέλισσες: Νέα γυναίκα στη ζωή του Νικηφόρου – Σφοδρή σύγκρουση με την Ασημίνα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:01